ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.: Η πρώτη μεταγραφή είναι διοικητική-Ο Ταξίαρχος Αλεξόπουλος στο πλευρό του Προέδρου


Ο Ηλειακός Βαρθολομιού σχεδιάζεται για σπουδαία πράγματα. Το έχουμε ξαναγράψει, φαίνεται ότι το σχέδιο αρχίζει να υλοποιείται. Πριν λίγο καιρό το ilia.news είχε αποκαλύψει μια μεγάλη χορηγία που βρισκόταν στα σκαριά και η οποία φαίνεται ότι προχωράει κανονικά. Μια σειρά από γεγονότα, έρχεται να δείξει ότι στο Βαρθολομιό έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και ετοιμάζονται για σημαντικές μεταγραφές. Η πρώτη ήδη έγινε και μπορεί να μην αφορά σε ποδοσφαιριστή, αλλά σε διοικητικό στέλεχος. Είναι ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Δήμητρας, ο Ταξίαρχος Αλεξόπουλος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα προσφέρει τοις υπηρεσίες του στον Ηλειακό Βαρθολομιού. 

 

Ο Ταξίαρχος Αλεξόπουλος, πηγαίνει στον Ηλειακό για χάρη του Προέδρου Βαγγέλη Γεωργιόπουλου, αλλά και επειδή οι Ερυθρόλευκοι του Βαρθολομιού είναι η ομάδα που έχει στην καρδιά του. Βλέπει ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και όπως είπε, αποφάσισε να συστρατευτεί σε αυτή, προκειμένου να πετύχουν όλοι μαζί κάτι καλό. Όπως και όλοι οι νέοι άνθρωποι που περιστοιχίζουν τη διοίκηση, πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα μετά από δεκαετίες, ο Ηλειακός Βαρθολομιού να κάνει το άλμα, να πάει ένα βήμα πιο μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα του ηλειακού ποδοσφαίρου.

 

Οικονομικές “ενέσεις” από το εξωτερικό

Γνωστή εταιρεία του εξωτερικού, η οποία δραστηριοοείται στον αγροτικό τομέα, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Βαρθολομιού τη νέα σεζόν. Και θα προσφέρει την κινητήριο δύναμη για να μπορέσουν να υλοποιηθούν μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η χορηγία έχει κλείσει και εκείνο που απομένει είναι να φιξαριστεί το ακριβές ποσό, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα είναι μεγάλο. Μέσα στον Ιούνιο, αναμένεται αυτό να έχει οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί.

Τετραετή η θητεία της διοίκησης

Ανάμεσα στα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, είναι η τροποπόίηση του καταστατικού την οποία ψήφισε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Και ανάμεσα σε άλλες τροποποίησεις, βασικότερη είναι η πρόβλεψη για τετραετή θητεία της διοίκησης. Με άλλα λόγια, η παρούσα διοίκηση να παραμείνει στην ηγεσία της ομάδας για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, δεδομένου ότι εκλογές είχαν πραγματοποιηθεί περίπου ένα χρόνο πριν.

Μεταγραφικοί στόχοι

Οι άνθρωποι του Ηλειακού Βαρθολομιού, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια ούτε στο αγωνιστικό. Μπορεί αυτές τις μέρες να τρέχουν να οργανώσουν το διοικητικό-οικονομικό, ωστόσο έχουν ήδη κάνει και τις πρώτες επαφές τους για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες και εδώ έχουν προχωρήσει αρκετά και έχουμε να κάνουμε με ονόματα από το “πάνω-ράφι”, παίκτες δηλαδή οι οποίοι αγωνίζονταν τη σεζόν που έφυγε στις ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό πρωτάθλημα της Ηλείας.