ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.: Κινήσεις οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος


Μπορεί ακόμα να είναι κάπως νωρίς, ωστόσο στον Ηλειακό Βαρθολομιού έχουν πάρει ζεστά το θέμα και φροντίζουν ώστε να κινηθούν έγκαιρα για να σχεδιάσουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον τεχνικό Μιχάλη Παπουτσή για την ανανέωση της συνεργασίας τους, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Χθες, ολοκληρώθηκε η πρόσληψη φυσικοθεραπευτή, αυτή του Γιώργου Καποτά (φώτο), ενώ συζητήσεις γίνονται και για τη στελέχωση τους τεχνικού τιμ.

Όπως είπαμε με τον Μιχάλη Παπουτσή έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο απομένει να κλείσει και τυπικά το θέμα και να δοθούν τα χέρια. Ο Μιχάλης Παπουτσής, έχει ζητήσει να έχει στο πλευρό του έναν συνεργάτη, ο οποίος θα είναι της επιλογής του, θέμα το οποίο και αυτό συζητείται, όπως βέβαια και η πρόσληψη φυσικοθεραπευτή, η οποία ολοκληρώθηκε όπως είπαμε με τον Γιώργο Καποτά, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε μεταξύ άλλων σε Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας και Παμβουπρασιακό, διαθέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις.

“Δεν εξέτασα αν ο Ηλειακός Βαρθολομιού παίζει στο τοπικό ή αν θα είχα μια πρόταση από τη Γ΄ Εθνική. Διαπίστωσα ότι στο Βαρθολομιό συνάντησα ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται κοντά μας ηθικά και υλικά. Και ένιωσα ότι θα έπρεπε να βοηθήσω και εγώ μια ομάδα με φιλοδοξίες, να μεγαλώσει. Η οργάνωση που έχουν στο Βαρθολομιό και ο προγραμματισμός, είναι πράγματα που δεν συναντάς εύκολα“, ανέφερε ο Γιώργος Καποτάς.

Πρόκειται για μια κίνηση στελέχωσης της ομάδας, στην κατεύθυνση της οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου του Βαρθολομιού Μάκης Βλασσόπουλος στο ilia.news, οι Ερυθρόλευκοι του Βαρθολομιού, δίνουν έμφαση στην οργάνωση και τις λεπτομέρειες, ενώ επιβεβαίωσε και ότι η διοίκηση του Βαγγέλη Γεωργιόπουλου,  θα φροντίσει να ενισχύσει την ομάδα στον μετεγγραφικό τομέα.