ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.-Κουρτέσι 3-1: Πάτησε στην πρώτη εξάδα ο Ηλειακός

  • 131
    Shares

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού κατάφερε να διπλώσει τις νίκες του και να πατήσει την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ερυθρόλευκοι του Μιχάλη Καλαρύτη βρίσκουν φόρμα και σκαρφαλώνουν στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Βαρθολομιού, δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουρτεσίου. Ο Ραυτόπουλος στο 20΄ έκανε το 1-0 και στο 25΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Χατζηγιάννη, αλλά ο Κουρκουμέλης νικήθηκε από τον Βύτανο. Ο Ηλειακός στο 40΄ διπλασίασε τα τέρματά του  με σουτ του Ράλλη μέσα από την περιοχή και έθεσε τις βάσεις γερά για τη νίκη. Το Κουρτέσι μείωσε στο 60΄μετά από σουτ του Ανδρέα Κόσκορη σε 2-1. Ξανά όμως ο Ράλλης στο 67΄, έδωσε μαξιλαράκι δυο τερμάτων στην ομάδα του.  Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, από εκεί και πέρα. Ο Ηλειακός  με τον Αντωνάτο και το Κουρτέσι με τον Α. Κόσκορη.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης (80’ Α. Μαργαρώνης), Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Πανόπουλος, Τσιράκης (46’ Λόξας), Κουλούρης, Ραυτόπουλος (70’ Αντωνάτος), Π. Τσουκαλάς, Ράλλης.

ΑΠΟΚ: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος (46’ Μητρόπουλος), Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Α.Σπ. Καπώνης (46’ Τσιχλιάς), Κωστόπουλος, Κυριαζής (77’ λ.τρ. Ζ. Κόσκορης), Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης, Α. Κόσκορης.


  • 131
    Shares