ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.: Μάζεμα πίσω ντόπιων παικτών-Δυο αποχωρήσεις

  • 39
    Shares

Δυο ακόμα από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας του Ηλειακού Βαρθολομιού αποδεσμεύθηκαν. Ο λόγος για τον Σπύρο και τον Ανδρέα Μαργαρώνη, την ίδια ώρα που αποκτήθηκαν πίσω τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας, οι οποίοι κατάγονται από το Βαρθολομιό και έχουν αγωνιστεί στην ομάδα. 

 

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού ξεκίνησε τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, βασιζόμενος πάνω σε ένα διαφορετικό μοντέλο, όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και μέρες. Έναν δύσκολο όπως και να το κάνουμε δρόμο. Στόχος του να μαζέψει παίκτες οι οποίοι είχαν φύγει και αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Παράλληλα λοιπόν με τις δυο αποχωρήσεις, είχαμε και τέσσερις προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε στην ομάδα ο 17χρονος Γρηγόρης Πανόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηλειακό Λεχαινών. Μαζί του, επέστρεψε και ο 32χρονος Βαγγέλης Ντούγκας, ο οποίος και αυτός αγωνιζόταν στον Ηλειακό Λεχαινών.

Στην ομάδα επέστρεψαν και δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν πάει στη Β΄ κατηγορία και τον Άρη Δήμητρας, οι Χρήστος Φραγκόπουλος (22 ετών) και Κώστας Φραγκόπουλος  (24 ετών).


  • 39
    Shares