Ματς-γιορτή αύριο στο Βαρθολομιό μεταξύ Ηλειακού-ΠΑΟΒ- Η πολύπλευρη σημασία της αναμέτρησης

spot_img

Προτεινόμενα

Είναι ένα ματς-γιορτή για το ποδόσφαιρο της περιοχής του Βαρθολομιού και όχι μόνο, το αυριανό φιλικό ανάμεσα στον Ηλειακό και τον Παμβουπρασιακό. Ένα ματς, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες φιλάθλων στο γήπεδο των Θινών, με τη διοίκηση του συλλόγου και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Γεωργιόπουλο, να καλούν τον κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα, αλλά συνάμα να ευχαριστεί και τη διοίκηση του Παμβουπρασιακού, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση αυτή για να δώσει φιλικό παιχνίδι στο Βαρθολομιό.

Για την ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, πρόκειται ασφαλώς για ένα από τα φιλικά εκείνα, που μόνο να κερδίσει πράγματα έχει. Ασφαλώς ένα συγκρότημα πολύ μεγαλύτερων δυνατοτήτων, πιο έτοιμο από κάθε πλευρά, θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Βαρθολομιού. Μια ομάδα του Ηλειακού, η οποία με κάθε δυνατό τρόπο, ανεβάζει κατακόρυφα τον ποδοσφαιρικό πήχη, με σκοπό να δημιουργήσει μελλοντικές βάσεις σε αυτό που επιχειρεί.  Ίσως αυτό που πραγματοποιεί φέτος, να είναι αρκετά… δυσδιάκριτο με μια πρώτη ματιά, είναι όμως βέβαιο, ότι σε λίγο καιρό, θα αποτελέσει μια σπουδαία παρακαταθήκη .

Το παιχνίδι αυτό, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο λόγω της μεταβολής που υπήρξε στο προγραμματισμένο φιλικό των Ταύρων με τον Εθνικό Σκουλικάδου, άλλαξε και η μέρα διεξαγωγής του (θα παιχτεί αύριο Σάββατο 2/10 στις 5μ.μ..).

Πέρα όμως από τη σημασία που έχει για τον Ηλειακό Βαρθολομιού το φιλικό αυτό, το ματς είναι σημαντικό και για τον Παμβουπρασιακό, ο οποίος προέρχεται από ένα διάστημα σημαντικών απουσιών. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, περιμένει να δει σε αυτό το ματς να δει βασικά του στελέχη να επιστρέφουν και είναι βέβαιο ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο Βαρθολομιού αύριο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ομάδα χωρίς μεγάλο… ροτέισον.

Για την ομάδα της Βουπρασίας, μετά την αλλαγή του προγραμματισμού λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη, αλλά και των πολλών προβλημάτων τραυματισμών, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ουσιαστικά, το μοντάρισμα της ομάδας αρχίζει από αύριο, οπότε και ανοίγει μια σειρά παιχνιδιών μέχρι την έναρξη της Γ΄ Εθνικής, μέσα από την οποία θα μπορέσει η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα.

Παράλληλα, επισκεπτόμενος έδρες της Ηλείας ο Παμουπρασιακός, για τέτοια φιλικά, αλλά χρησιμοποιώντας και γήπεδα ως δική του έδρα, συσφίγγει τις σχέσεις του με τα γύρω σωματεία, ανοίγει νέους ορίζοντες προώθησης της ομάδας σε ολόκληρη την Ηλεία, αλλά και του κοινού οράματος για μια κοινή προοπτική αναβάθμισης του ποδοσφαίρου της Ηλείας. Πρόκειται για μια πολιτική την οποία έχει εγκαινιάσει ο σύλλογος της Βάρδας από φέτος σε πολλά επίπεδα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να κάνει ένα ουσιαστικό άνοιγμα στο φίλαθλο κοινό της Ηλείας. Εξάλλου δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη Γ΄ Εθνική, σημαίνει ότι έχει φτάσει η ώρα στην οποία ο σύλλογος μεγαλώνει και ξεφεύγει από τα στενά όρια της Βάρδας. Καλείται να αποκτήσει μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη στήριξη από ένα ευρύτερο τμήμα της περιοχής.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα