Ηλειακός Β.: Μετράει απόντες ο Παπουτσής-Μερική ρήξη χιαστού ο Ράλλης

spot_img

Προτεινόμενα

Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ηλειακός Βαρθολομιού στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι μετά από τις πρώτες δέκα μέρες προετοιμασίας, στο οποίο ωστόσο ο Μιχάλης Παπουτσής, είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, με πιο σημαντική αυτή του Διονύση Ράλλη, ο οποίος μετά από κλινική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι έχει μερική ρήξη χιαστού. Αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα λείψει για το προσεχές διάστημα.

Η περίπτωση του Ράλλη, έχει να κάνει με έναν παλαιότερο τραυματισμό στο γόνατο, ένα πρόβλημα που είχε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρσι λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ακολούθησε την ομάδα. Ένα πρόβλημα το οποίο ανέκυψε μετά τις πρώτες του προπονήσεις στην ομάδα του Βαρθολομιού. Οι γιατροί, του συνέστησαν ειδική αγωγή και βέβαια αποχή για τουλάχιστον μια βδομάδα, καθώς σε πρώτη φάση δεν έχει ξεκαθαρίσει αν απαιτείται επέμβαση. Με πρόχειρους υπολογισμούς, υπολογίζεται ότι στην καλύτερη περίπτωση, θα λείψει για ένα τουλάχιστον μήνα.

Ο τεχνικός του Ηλειακού ωστόσο, στο χθεσινό παιχνίδι είχε και άλλες σημαντικές απουσίες, όπως οι Διαμαντόπουλος, Βούτος, Γούλης, Δ. Τσουκαάς και Πανόπουλος. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Κουλούρης, ο οποίος εντάχθηκε μόλις μια μέρα πριν στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας όλα αυτά τα δεδομένα, συν το γεγονός ότι απέναντι στην ομάδα του Βαρθολομιού, βρέθηκε ένα έμπειρο συγκρότημα, όπως ο Ξενοφών, το πρώτο δείγμα που έδειξε η ομάδα ήταν θετικό.

Επόμενο φιλικό για τον Ηλειακό, είναι το προσεχές Σάββατο, ξανά στο Βαρθολομιό, αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα