Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Ηλειακός Β.: Νέος τεχνικός ο Τάκης Δρακόπουλος

spot_img

Ηλειακός Β.: Νέος τεχνικός ο Τάκης ΔρακόπουλοςΤον νέο του προπονητή ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ηλειακός Βαρθολομιού και είναι ο 41χρονος επί μια 7ετία προπονητής της Δάφνης Τάκης Δρακόπουλος.

“Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Τάκη Δρακόπουλου, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Οι λόγοι οι οποίοι μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είναι πολλοί και θα θέλουμε να τους μοιραστούμε με τον φίλαθλο κόσμο μας.
Στην εποχή που ζούμε, οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες. Το περιβάλλον αλλάζει γύρω μας καθημερινά. Όπως αλλάζει και το ποδόσφαιρο. Για να μπορέσει μια ομάδα να έχει παρόν και μέλλον, οφείλει να πραγματοποιεί πολύ προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις. Με τον όρο προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις, εννοούμε δυο άξονες. Ο πρώτος είναι να πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια μας. Και ο δεύτερος, να πραγματοποιούμε ένα διαρκή αγώνα, ανάδειξης και αναβάθμισης, των ανθρώπων και της ομάδας μας. Των προπονητών, των ποδοσφαιριστών, αλλά και του Ηλειακού Βαρθολομιού. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνουμε κάθε χρόνο ένα βήμα μπροστά. Αν αυτό το βήμα θα είναι ένα εκατοστό, δέκα ή μισό μέτρο, δεν έχει σημασία, όση σημασία έχει το βήμα που θα κάνουμε να μην είναι μετέωρο και έρθει μια μέρα στην οποία θα πέσουμε στο κενό. Πρωταρχικός μας στόχος, είναι ο Ηλειακός να έχει συνέπεια και συνέχεια. Και να μην γίνει ένα πυροτέχνημα.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε και κάτι ακόμα. Εάν κάποιοι, έχουν αντίθετη άποψη σε αυτό, παρακινούμενοι από ιδιοτελή κίνητρα, προσωπικές φιλοδοξίες ή φιλικές σχέσεις, λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο.
Ο Ηλειακός, χαράσσει τον δικό του δρόμο!
Η επιλογή μας, κατέληξε σε έναν προπονητή νέο, φιλόδοξο, με πολλές γνώσεις και πολλή όρεξη για δουλειά. Έναν ανερχόμενο προπονητή, το έργο του οποίου στην προηγούμενη ομάδα του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, αλλά και η σχέση που έχει αναπτύξει με τα νέα παιδιά, στα οποία προσφέρει σημαντική πρόοδο και εξέλιξη, είναι κάτι το οποίο μέτρησε στην απόφασή μας. Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε ότι ο Τάκης Δρακόπουλος, είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος έχει όλες τις προδιαγραφές μελλοντικά, να κάνει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας προπονητής, με τον οποίο ταυτίζονται οι απόψεις μας για το ποδόσφαιρο, αλλά και οι φιλοδοξίες μας. Είναι μια επιλογή, στην οποία καταλήξαμε μετά από πολλή σκέψη και έρευνα στον ηλειακό χώρο.
Καλωσορίζουμε τον Τάκη Δρακόπουλο στον Ηλειακό Βαρθολομιού και του ευχόμαστεκάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!”.

Δρακόπουλος: “Η καλή πορεία του Ηλειακού φέτος, είναι μια πρόκληση για μένα τη νέα σεζόν” (vid)

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα