Ηλειακός Β.-Ξενοφών 0-2:  Νικηφόρα “αποκαλυπτήρια” των «Στρατηγών» στο Βαρθολομιό

spot_img

Προτεινόμενα

Φιλική νίκη με 2-0 σημείωσε ο Ξενοφών στο Βαρθολομιό, απέναντι στον Ηλειακό. Ήταν το πρώτο φιλικό για τις δυο ομάδες, με τους δυο προπονητές να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές τους. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δαιμονισμένο ρυθμό και για περίπου είκοσι λεπτά το ματς έμοιαζε με ματς πρωταθλήματος. Ο Ηλειακός είχε καλές στιγμές, αλλά ο Ξενοφών ευτύχησε να προηγηθεί με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο στο 20΄, ο οποίος αγωνίστηκε αριστερός οπισθοφύλακας. Η ομάδα των Κρεστένων, σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Καραβατά στο 30΄. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, υπήρξαν αρκετές αλλαγές, ωστόσο καλές στιγμές είχαμε εκατέρωθεν. Ο Ηλειακός είχε δοκάρι στο 75΄με τον Μπινιάρη. Από τον Ηλειακό απουσίαζε ο τραυματίας Ράλλης, ο Σάκης Τσουκαλάς, καθώς και οι ανέτοιμοι Κουλούρης και Βούτος. Από τον Ξενοφώντα έλλειπαν οι Μπακατσέλος και Καββαθάς.

Ηλειακός Β.: Γαλανόπουλος, Κωστόπουλος, Γκίνης, Χριστοφοράτος, Σέμα, Παπαδόπουλος, Πανόπουλος, Μπουρούκης, Κορκός, Καραγιάννης, Π. Τσουκαλάς (Κολίντζας, Φραγκόπουλος, Μπινιάρης, Βέρρας, Αντωνάτος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Ηλιόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Βαγγόπουλος, Μιλοσέσκι, Πεσκελίδης, Θ. Καλαντζής, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραβατάς (Κύτταρης, Π. Κουτσογιαννάκης, Γ. Καλαντζής, Μπριασούλης, Χ. Κωνσταντόπουλος, Τσιγγούνης, Τζίβας, Αποστολάκος, Φωτόπουλος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα