ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.: Παραιτήσεις μελών από το Δ.Σ., άφησαν μόνο του τον Τζίκα


Εξελίξεις έχουμε στον Ηλειακό Βαρθολομιού, παραμονές της τρίτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την άλλη Κυριακή 12 Ιουλίου. Την παραίτησή τους υπέβαλλαν οι Ανδρέας Αλεξόπουλος και Βασίλης Αλεξόπουλος, Αντιπρόεδροι του Ηλειακού Βαρθολομιού. Επίσης παραιτήθηκαν και άλλα μέλη, όπως η Μαίρη Θανοπούλου (Γραμματέας), Μιχάλης Μητρόπουλος, Σάκης Γρηγορόπουλος, Ισμήνη Μπράτη, Βίκυ Μητσοστεργίου και Βαγγελιώ Μπουκουράκη.

Τα παραιτηθέντα μέλη, ευχαριστούν θερμά τους οπαδούς της ομάδας που αγκάλιασαν και στήριξαν όλη την πορεία και κάθε τους προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυναν στον κ. Νίκο Βούρτση «που υπήρξε η ψυχή της ομάδας και φυσικά σε όλους τους χορηγούς που αυτούς τους δύσκολους καιρούς έβαλαν “πλάτη” στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν“, όπως ανέφεραν. Επίσης, ανέφεραν τα εξής: «Οι ελπίδες και οι ευχές όλων είναι στο νέο Δ.Σ. να καταφέρει να δώσει νέα πνοή στο σωματείο, να ενώσει πάλι όλο το χωριό για την ομάδα και να καμαρώσει σύντομα όλους τους παίχτες του Βαρθολομιού με τα χρώματα του Ηλειακού. Καλό καλοκαίρι».

Ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος Ανδρέας Αλεξόπουλος (φώτο), ανέφερε: «Θα κάνουμε κάποια ερωτήματα προς τον Πρόεδρο κ. Τζίκα, όταν θα έρθει η ώρα και αν θέλει θα μας απαντήσει. Αν δεν θέλει, δεν τρέχει τίποτα…».