ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Β.: Σημαντική χορηγία από τη δικηγορική εταιρεία «ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»


Μια σημαντική χορηγία της ομάδας ανακοίνωσε ο Ηλειακός Βαρθολομιού ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για την δικηγορική εταιρεία «ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

 

Η διοίκηση του συλλόγου, κινείται πλέον δυναμικά σε αυτό τον τομέα, εξασφαλίζοντας μια χορηγική συμφωνία εκτός Ηλείας, η οποία θα αυξήσει τη δυναμική του συλλόγου, ενόψει των υψηλών στόχων που θέτει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Ποιος είναι ο νέος χορηγός του Ηλειακού

Το δικηγορικό γραφείο «ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» (Ακαδημίας 35 Κολωνάκι, 10672 Αθήνα, τηλ: +302103838412, fax:+301203634617, e-mail: karouzos@otenet.gr, website: www.karouzoslawoffice.gr), παρέχει για πάνω από 25 χρόνια υπεύθυνες και αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το 1993, με κύριους τομείς δραστηριοτήτων το Εργατικό Δίκαιο και τις Εργασιακές Σχέσεις και το Δημοσιοϋπαλληλικό Δίκαιο και παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αναστάσιος Δαββέτας

Σημαντικό μερίδιο στην ολοκλήρωση αυτής της χορηγικής συμφωνίας, είχε ο Αναστάσιος Δαββέτας, υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης της εταιρείας, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηλειακού και κατάγεται από το Βαρθολομιό.

Ευχαριστήριο του Ηλειακού

Η διοίκηση του Ερυθρολεύκων, προχώρησε και σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον νέο της χορηγό: «Ευχαριστούμε το δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τον Αναστάσιο Δαββέτα, Υπεύθυνο διοικητικής υποστήριξης για τη χορηγία στο Αθλητικό Σωματείο «Ηλιακός Βαρθολομιού».