23.5 C
Pýrgos
Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Ηλειακός Β.: «Χρυσός» χορηγός η TimacAgro/ΛΥΔΑ-Γνωριμία με την εταιρεία που προχώρησε σε μια πρωτοφανή χορηγία για τοπική κατηγορία στην Ηλεία

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Τον «χρυσό» χορηγό του ανακοίνωσε ο Ηλειακός Βαρθολομιού, μια εταιρία η οποία αποτελεί θυγατρική του βιομηχανικού «γίγαντα», του γαλλικού ομίλου Roullier. Πρόκειται για μια χορηγία, η οποία ίσως για τα δεδομένα των τοπικών πρωταθλημάτων της Ηλείας, δεν έχει προηγούμενο και η στήριξή της, θα αποτελέσει καταλυτικής σημασίας έσοδο για τον σύλλογο.

 

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ανακοίνωσε την χορηγία αυτή, ενώ παράλληλα, θέλησε να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε καλύτερα ποια είναι η χορηγός αυτή εταιρεία, η οποία εισέρχεται δυναμικά στην Ηλεία μέσω του sponsoring, στο πιο δημοφιλές άθλημα της περιοχής, μιας περιοχής η οποία εκτός από το ποδόσφαιρο, είναι ταυτισμένη και με την αγροτική παραγωγή.

 

Γνωριμία με την TimacAgro/ΛΥΔΑ

Η TimacAgro/ΛΥΔΑ, όπως προαναφέραμε, εισέρχεται δυναμικά στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Εμείς, με τη βοήθειά της, ας δούμε ποια είναι και πώς «συστήνεται», μέσα από την περιγραφή που μας δίνει με ειδικό σημείωμα:

Η TimacAgro | ΛΥΔΑ, αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Γαλλικού ομίλου Roullier. Ο όμιλος Roullier αποτελεί μια βιομηχανική δύναμη παγκοσμίως με περισσότερες από 96 μονάδες παραγωγής, παράγοντας ετησίως 4,8 εκατομμύρια τόνους τελικού προϊόντος με κύκλο εργασιών πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια Ευρώ. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, ο κύριος και πιο σημαντικός κλάδος όμως, είναι αυτός των Αγροεφοδίων, ο οποίος εκπροσωπείται από τη γνωστή πολυεθνικήεταιρεία ΤimacAgro, συνώνυμο τωνπροϊόντων εξειδικευμένης θρέψης φυτών.

Στόχος του Ομίλου Roullier και της TimacAgro είναι η συνεχής δημιουργία καινοτόμων λύσεων με κύριο στόχο την κάλυψη των αναγκών του Αύριο. Σε αυτή την κατεύθυνση το 2015 ο όμιλος ίδρυσε το μεγαλύτερο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης εξειδικευμένης θρέψης στον κόσμο, το ονομαζόμενο CMI (CentreMondialdel’ InnovationRoullier). Το CMI βρίσκεται στο SaintMaloτης Βρετάνης, φιλοξενεί πάνω από 100 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο, και σήμερα αποτελεί την καρδιά των προϊόντων της TimacAgro και των τεχνολογιών που ενσωματώνονται σε αυτά.

Η Φιλοσοφία μας

Ως εταιρεία ακολουθούμε πιστά τη φιλοσοφία του Ομίλου Roullier, η οποία βασίζεται σε 4 κύριους πυλώνες:

  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων
  • Δημιουργικότητα
  • Επαγγελματισμός και
  • Πάθος για τον αγροδιατροφικό τομέα

Ο Στόχος μας

Στόχος της TimacAgro| ΛΥΔΑ είναι η εφαρμογή καινοτόμων λύσεων στην ελληνική γεωργία, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως σύμμαχος του παραγωγού. Για αυτό διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε καλλιέργεια και για κάθε στάδιο ανάπτυξης. Τα προϊόντα μας οδηγούν όχι μόνο στη μεγιστοποίηση της παραγωγής, αλλά και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα και βιωσιμότερα εισοδήματα για τους παραγωγούς.

Η Αποστολή μας

Με υψηλή τεχνογνωσία και μοναδικά ανεπτυγμένες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα παραγωγού, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θρέψης φυτών και λύσεων για την κτηνοτροφία

Με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με παραγωγικές μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, διαθέτουμε μία πλήρη σειρά προϊόντων κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους εδαφών και για όλες τις καλλιέργειες.

Ταυτόχρονα,είμαστε η μοναδική εταιρείααγροεφοδίωνστην Ελλάδα που διαθέτει πάνω από 40 εξειδικευμένους συμβούλους θρέψης συνεχώς δίπλα στον παραγωγό, προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον υποστηρίξουν, κάνοντας διάγνωση της κατάστασης του αγροκτήματος και προτείνοντας παράλληλα τις καταλληλότερες λύσεις.

Οι αξίες μας

  • Η καινοτομία συνιστά κινητήρια δύναμή μας.
  • Το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί το μυστικό της επιτυχία μας. Ως εκ τούτου, επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην κατάρτιση των στελεχών μας σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στην παραγωγή λιπασμάτων, βελτιωτικών εδάφους και βιοδιεγερτών.
  • Έχουμε ισχυρή δέσμευση προς τους Έλληνες παραγωγούς και τη γεωργία. Με υπευθυνότητα παρέχουμε στην ελληνική αγορά μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και τη σωστή θρέψη των καλλιεργειών τους.

 

TimacAgro|ΛΥΔΑ –Σκέψου διαφορετικά, καλλιέργησε καλύτερα!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα