ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλειακός Λεχαινών: Συνεχίζει με ίδιο Πρόεδρο και προπονητή-Το νέο Δ.Σ.


Μετά και την τρίτη γενική συνέλευση του Ηλειακού Λεχαινών, προέκυψε το Δ.Σ. , για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που είναι:

Πρόεδρος: Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας
Αντιπρόεδρος: Ιακωβάκης Άρης
Γραμματέας: Μπακάλης Νίκος
Γεν. Αρχηγός: Φραντζής Σπύρος
Μέλη: Κράγκαρης Χαράλαμπος, Καρδιανός Σπύρος, Παναγόπουλος Αλέξης, Αναστασοπούλου Αγαθή, Μεϊντάνης Παναγιώτης, Καραμπέλης Νίκος, Ζαπάντης Φραγκίσκος, Μπαλαούρας Παναγιώτης, Θεοφιλόπουλος Ιωάννης.

Το νέο Δ.Σ. , είναι -σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου-ανοιχτό σε προσθήκες νέων μελών, ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει, ακόμα και με ελάχιστη παρουσία, αφού η συμμετοχή και η οποιαδήποτε βοήθεια κρίνεται απαραίτητη και είναι ευπρόσδεκτη για την σωστή λειτουργία και οργάνωση της ομάδας.

Επίσης ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασίας και την νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή μας, Νίκο Τσάμη, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Το νέο Δ.Σ. εύχεται στον προπονητή, στους παίχτες και στους φιλάθλους μας, προτίστως υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

 

Ο Ηλειακός, με ανακοίνωσή του, αναφέρει:

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες της Ηλείας καλή ποδοσφαιρική σεζόν, καλή δύναμη ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες και υγεία σε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού.

Η παραδοσιακή εκδήλωση της ομάδας την παραμονή του Αγ. Παντελεήμονος, θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, σε ιδιωτικό χώρο στα Λεχαινά και με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Ευελπιστούμε και προσδοκούμε την στήριξη της εκδήλωσης και κατά συνέπεια της ομάδας από όλους τους δημότες της περιοχής, τους φιλάθλους, τον εμπορικό κόσμο και όσους θέλουν να συμβάλλουν στην υγιή και σωστή οργάνωση του αθλητικού πλαισίου των παιδιών μας”.