Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

«ΗΛΙΔΑ–Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Κάλλιο αργά παρά ποτέ… η διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου

spot_img

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: H ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣEI ΕΓΚΑΙΡΩΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

η διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου

  • ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Χαιρετίζουμε την αντίδραση και παρέμβαση διαμαρτυρία – που έγινε έστω και καθυστερημένα από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας προς τον Δήμαρχο και τη Δημοτικη Αρχή, για τις εξωπραγματικές αυξήσεις των δημοτικών τελών.

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προσεγγίζοντας με αντικειμενικό τρόπο και πέρα από κάθε διάθεση αβίαστης κριτικής τα θέματα του Δήμου και των συμπολιτών μας προέβη σε πλήρη ενημέρωση.

Κάλεσε μάλιστα τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη και τη Δημοτική Αρχή να μην προχωρήσουν στην αύξηση των Δημοτικών τελών, από τις 19 Ιανουαρίου.

Δυστυχώς ο κ. Λυμπέρης χωρίς να… «ιδρώνει το αυτί του» κυριευμένος από την αναλγησία του τρόπου διοίκησης, ως εισηγητής έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Έτσι, απέναντι στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας και πρωτίστως στον εμπορικό κόσμο, έχοντας «συνενόχους» τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Ζαχαρόπουλο και τους… «υποταγμένους» δημοτικούς συμβούλους Ευγένιο Αστερή, Χρήστο Παλυβό, Αθανάσιο Γεωργόπουλο, Βασίλη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Παναγιωτάρα και Μάκη Μπούρα, στις 21 Ιανουαρίου και στη συνεδρίαση του Σώματος ψήφισαν την αύξηση των δημοτικών τελών με το ιλιγγιώδες ποσοστό του 30% (!).

ΕΝΑ… ΑΣΤΕΙΟ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Πράγματι, αγαπητέ Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σιαψάλη, όπως εσύ το χαρακτήρισες «…μοιάζει με κακόγουστο αστείο…», αλλά είναι η αλήθεια!

Και πράγματι κ. Πρόεδρε, ήταν σε όλους γνωστό, ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περ. Παρασκευής (21/01) Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή θα έφερναν προς συζήτηση και τελικώς τη ψήφιση της αύξησης των τελών.

Επίσης κ. Νίκο Σιαψάλη, πράγματι, πριν από τη διαδικασία, δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκτός ή εντός κατά τη συνεδρίαση, από εσάς, παρά την άμεση τοπόθετηση και ενημέρωση που είχαμε κάνει πριν το Δημοτικό Συμβούλιο, και αυτό το γνωρίζατε…

Η δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από την πρώτη στιγμή, και στο άκουσμα της επιχειρούμενης αύξησης των δημοτικών τελών ήταν και είναι κατηγορηματικώς αντίθετη.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Ήδη το έχουμε εκφράσει και διατυπώσει ξεκάθαρα, και καλούμε για αυτό, τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου, να σταθούν αλληλέγγυοι, ακόμη και τώρα παρά την ψήφιση της αύξησης, ώστε να σταματήσει τουλάχιστον κάθε σκέψη για την υλοποίησή της.

Και ακόμα: H δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ως γνώμονα, δεν έχουμε την κακοπροαίρετη κριτική αλλά διαπνεόμαστε από σεβασμό στον τόπο και τους συμπατριώτες μας.

Πιστεύουμε και προβαίνουμε σε όσα προσβεύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημέρωση για τα δρώμενα στον Δήμο μας, τα τελευταία χρόνια και τις πράξεις της σημερινής Δημ. Αρχής.

Καλούμε ολες και όλους να συμπορευθούμε ΜΑΖΙ για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Ήλιδας που θα έρθει με τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Γιατί…

Δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!

Το μέλλον μας ανήκει! Πορευόμαστε με αξιοπρέπεια ευθύνη και σεβασμό βλέποντας αταλάντευτα την καθημερινότητά μας.

Θέλουμε κοντά μας και τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ του Δήμου μας όπως και όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Να βαδίσουμε δίπλα ο ένας στον άλλο με ολοψυχία και ΕΝΟΤΗΤΑ.

Αυτό επιδιώκουμε…

Σε αυτό ευελπιστούμε!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα