ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημέρα καλής θέλησης και προσφοράς για τον Α.Σ “ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ”


 Μια ξεχωριστή μέρα για τον νεοσύστατο Α. Σ. Πύργου “ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ” η Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, καθώς με την βοήθεια αθλητών, φίλων, γονέων και μελών συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και καπακιών. Έτσι λοιπόν πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές δράσεις, πέρα από το αθλητικό κομμάτι δραστηριότητάς του, ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Η πρώτη έλαβε χώρα στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ηλείας ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ με την παράδοση μεγάλης ποσότητας από καπάκια στον ταμεία του σωματείου παραπληγικών Πετρόπουλο Ιωάννη. Την εκτέλεση της παράδοσης ανέλαβε να πραγματοποιήσει ο προπονητής του του Α.Σ. “ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ” κος Παναγιωτόπουλος Γιώργος μαζί με δύο από τους αθλητές του, Κλάδη Αποστόλη και Σμαρνάκη Γιώργο. Μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης των καπακιών, ακολούθησε μια ακόμη δράση παράδοσης ρούχων στον πατήρ Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου διευθυντή του ιδρύματος “Η Νέα Βασιλειάς”.

Ο προπονητής του συλλόγου κος Παναγιωτόπουλος δήλωσε μετά το πέρας των παραδόσεων: “Ο αθλητισμός είναι παιδεία, για να λέγεσαι άνθρωπος πρέπει να έχεις παιδεία και εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Προσπαθούμε βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι, να βοηθήσουμε στο χτίσιμο μιας κοινωνίας ανθρώπων, ανθρώπων που ζουν για τον άνθρωπο.”