Ημερίδα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Εύφορη Γη»

spot_img

Προτεινόμενα

Ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, στις 8:30 το απόγευμα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φρούτων, Λαχανικών, Σιτηρών, Ελαιόλαδου Αμαλιάδας «Εύφορη Γη».

Τα βασικά θέματα της Ημερίδας έχουν να κάνουν με την Άρδευση και με το Υδατικό αποτύπωμα της ελαιοκαλλιέργειας.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστος Βαλιανάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλούμε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, ώρα 8:30, τους σταφιδοπαραγωγούς και τους ελαιοπαραγωγούς στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας. Όσον αφοράς τους ελαιοπαραγωγούς θα έχουμε την υλοποίηση ημερίδας για το δεύτερο έτος, στο οποίο έχουμε μπει ήδη. Σε αυτή την ημερίδα θα συζητήσουμε και για τα πάγια τα οποία πρέπει να πάρουν οι ελαιοπαραγωγοί κατά το δεύτερο έτος. Τους καλώ και πάλι να έρθουν να συζητήσουμε, και υπενθυμίζω ότι για να επωφεληθεί κάποιος και να πάρει τα πάγια, πρέπει το λάδι του να περάσει μέσα από την Οργάνωση που έχουμε συστήσει. Τους καλώ να είναι παρόντες και για έναν ακόμα λόγο, γιατί θα βάλουμε τις βάσεις για την Ομάδα Ελαιοπαραγωγών της επόμενης τριετίας.

Φυσικά καλούμε και τους σταφιδοπαραγωγούς για να συζητήσουμε για την παράδοση της σταφίδας για τη νέα χρονιά. Δεν πρέπει να λείπει κανένας σταφιδοπαραγωγούς, να δούμε πως θα συγκεντρώσουμε την Κορινθιακή σταφίδα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα