ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ

Ημερίδα για τους ελαιοπαραγωγούς

  • 21
    Shares

Στη δεύτερη, για τη φετινή χρονιά, ημερίδα για τους ελαιοπαραγωγούς προχώρησε στο Εργατικό Κέντρο η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τις εταιρείες Agron και Action.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο έτος για τους ελαιοπαραγωγούς της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας συμπληρώνεται στις 31 Μαρτίου, με τον πρόεδρο της Ομάδας κ. Χρήστο Βαλιανάτο να καλεί, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του, όλους τους παραγωγούς της περιοχής να ενταχθούν στην ομάδα, προκειμένου να λαμβάνουν τα οφέλη που θα λαμβάνουν, όπως το πριμ που δόθηκε πρόσφατα, μέσα από την Ομάδα και την οργανωμένη καλλιέργεια.

Το θέμα της ημερίδας, με ομιλητή επιστημονικό στέλεχος πάνω στην ελαιοκαλλιέργεια,  ήταν η προετοιμασία και η φροντίδα του εδάφους στην καλλιέργεια της ελιάς, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή και ποιοτικότερη ελαιοπαραγωγή, κάτι που ανεβάζει σαφώς και το επίπεδο στο λάδι αλλά και στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο παραγωγός και φυσικά η Ομάδα.

Το δεύτερο έτος της ελιάς για την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας ξεκινά την 1η Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθούν και άλλες ημερίδες πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν στην ελαιοκαλλιέργεια και στο λάδι.

 


  • 21
    Shares