«Ηρακλής» και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης… στον «αέρα»!

spot_img

Προτεινόμενα

Στον «αέρα» τίναξε η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Λάμπη Δημόπουλου την προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ηρακλής», στην οποία θα εκλεγόταν το νέο προεδρείο του Συνδέσμου. Την ίδια στιγμή ωστόσο, η νέα νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης για την εκλογή συμβούλου της αντιπολίτευσης στο προεδρείο των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων βάζει… στον «πάγο» τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης μέχρι, τουλάχιστον, το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα πρέπει να οριστούν τα νέα μέλη.

Σε ότι αφορά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο το μεγάλο ζητούμενο είναι το… ποιον θα «κόψει» ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου η θέση του να παραχωρηθεί στην αντιπολίτευση, ενώ «γκρίνια» φαίνεται να υπάρχει και από την αντιπολίτευση, η οποία, όπως για την εκλογή του νέου μέλους του «Ηρακλή» κάνει λόγο για… «στημένο παιχνίδι».

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της αντιπολίτευσης του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου μέλους τόσο στο προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης όσο και στον Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ηρακλής», θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό αν στην ψηφοφορία συμμετείχαν… μόνο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και όχι η συμπολίτευση η οποία θα «πριμοδοτήσει» με τις ψήφους της τον «αρεστό» της παράταξης…

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τριγμοί» ανάμεσα στους δύο δήμους είναι πλέον εμφανείς, αφού η κάθε κοινή απόφαση πλέον, θυμίζει…δύσκολη παρτίδα σκάκι με την κάθε πλευρά να «μετρά» και την παραμικρή της κίνηση.

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν… μέχρι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους αν και το «σήριαλ» φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, όπως π.χ. αυτό… της συγκέντρωσης πολλών αρμοδιοτήτων σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο μελλοντικά θα «πρωταγωνιστήσει», κάτι το οποίο δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνα κάποια άλλα πρόσωπα…

Και πάει λέγοντας…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα