ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε από τον Ατρόμητο ο Παμβουπρασιακός-Ποίοι έπαιξαν- Διάστρεμμα ο Μικελάτος-Ο στόπερ που ήρθε από την Πάτρα


Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Παμβουπρασιακός σε φιλικό που έγινε σήμερα το απόγευμα στη Βάρδα, απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών. Οι Ταύροι βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος με 1-2, έχοντας σκοράρει αυτοί με αυτογκόλ, με τον Ατρόμητο να κάνει στην επανάληψη το 1-3. Για να έρθει ο Μπούνας και να διαμορφώσει το τελικό 1-3. Στα μελανά σημεία η πρόωρη αποχώρηση του Μικελάτου με διάστρεμμα.

‘Ηταν ένα φιλικό με πολλές απουσίες για τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Τσίρκοβτς να καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση με τις απουσίες, αλλά και την κόπωση από την προετοιμασία. Επόμενο φιλικό είναι στη Μεσσήνη απέναντι στον Πάμισο, ενώ το Σάββατο κόντρα στον Ξενοφώντα, στην Κρέστενα.

Στο σημερινό ματς, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Σωτήρης Ζέλιος, ο οποίος μόλις έφτασε μόλις χθες. Ο ΠΑΟ Βάρδας, χρησιμοποίησε τον νεαρό Ξύδη, νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Νίκη Προαστείου, ο οποίος θα ανακοινωθεί αύριο.

Για τον Παμβουπρασιακό, έπαιξαν οι Δημόπουλος (30΄Κωνσταντινόπουλος, 60΄Λαδάς), Σώκκαλης , Αγουρίδης, Βραχνής (40΄Ξύδης), Σιδέρης, Ντόμας, Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης, Μικελάτος (15΄λ.τ. Ντάζος), Μπούνας, Γούρμος.