Η Άννα Κορτέση παρουσίασε ένα βιβλίο «Για τον Άγγελο» (φώτο)

Ένα βιβλίο Αφιερωμένο στον Άγγελο Λαδά  από τη συγγραφέα Άννα Κορτέση.Το παιδί από το Βαρθολομιό που όλοι ξέρουμε είχε ένα ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα βρέθηκε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από την εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε και δίνει τη μάχη του καθημερινά για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η Άννα Κορτέση το Σάββατο στο Λαζαράκειο δημοτικό θέατρο παρουσίασε στο κοινό που τίμησε με την παρουσία του με το παραπάνω το νέο βιβλίο.

Όλοι ξέρουμε την Άννα Κορτέση την στρατιωτικό, συγγραφέα που βοηθάει όπου μπορεί και όπως μπορεί αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η Άννα Κορτέση στηρίχτηκε στη δύναμη που επέδειξε και συνεχίζει να την δείχνει η μητέρα του Άγγελου, Αλεξάνδρα και βρίσκεται δίπλα στο παιδί από την πρώτη στιγμή, φύλακας-άγγελος. Στην παρουσίαση της η κυρία Άννα Αναφέρθηκε στους εκπαιδευτικό φιλόλογο κυρία Νάντια Νικολακοπούλου και στην ψυχολόγο ψυχοθεραπεύτρια Έλενα Παναγούλια .

Συντονιστής στο πάνελ συζήτησης και της παρουσίασης ήταν ο πρόεδρος του σωματείου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Παντελής Παπαναγιώτου .

Την δική της βοήθεια έδωσε η εθελοντική θεατρική Ομάδα «Κέντρο Παρέμβασης» δήμου Ήλιδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.