ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η “έκρηξη” του Ντάβαρη όταν άκουσε για αναβολή της πρεμιέρας (βίντεο)-Φωτορεπορτάζ από την κλήρωση

  • 33
    Shares

“Έκρηξη” του Κώστα Ντάβαρη είχαμε όταν άκουσε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ότι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπορεί να καθυστερήσει. “Γιατί δεν μας το λέγατε να μας αφήσετε να ξεκινήσουμε κι εμείς ένα μήνα αργότερα“, είπε. Αντίθετη άποψη στην αναβολή εξέφρασε αρχικά ο Πέλοπας Πύργου και στη συνέχεια ο Αλφειός Επιταλίου. Για να πάρει τη “σκυτάλη” ο Κώστας Ντάβαρης από τον Πανηλειακό, με τον Λάκη Αθανασόπουλο, να λέει ότι καμία ομάδα πλην του Αστέρα δεν συμφωνεί με την αναβολή.

Στον διάλογο ανάμεσα σε Ντάβαρη και Κουλούρη, ο Ντάβαρης “εκρήγνυται” στο σημείο που ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ επικαλείται τον κορωνοϊό για πιθανή αναβολή, με τον Ντάβαρη να υποστηρίζει ότι είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον Σάκη Καραλάγα ότι η πρεμιέρα δεν θα αργήσει ούτε μια μέρα. Στη συνέχεια, ο Κουλούρης λέει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή θα λάβει υπόψιν της αυτά που λέει ο Ντάβαρης, με τον επικεφαλής του Πανηλειακού να επιμένει ότι το θέμα δεν πρέπει καν να συζητηθεί, λέγοντας την ατάκα: “Τώρα μας λαμβάνεις υπόψιν σου, αλλά όταν θα πας μόνος σου θα μας γράψεις…“.

Η ημερομηνία της έναρξης του Πρωταθλήματος, έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη στις 12 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όπως ειπώθηκε, θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή και θα ανακοινώσει την οριστική της απόφαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Κώστα Ντάβαρη να αντιδρά σε ενδεχόμενο αναβολής, έχοντας και τον Πρόεδρο του Αλφειού Ανδρέα Γκιόκα μαζί του:

 

Ο εκπρόσωπος της Νίκης Τραγανού Παναγιώτης Γκογκάκης.

Ο εκπρόσωπος του Ηλειακού Λεχαινών, Άρης Ιακωβάκης.

Ο εκπτρόσωπος του Ξενοφώντα Αλέξανδρος Κωστόπουλος.

 

 

Ο εκπρόσωπος του Παμβουπρασιακού, Άκης Παλούμπης, μετείχε μόνο στη Γενική Συνέλευση, καθώς η ομάδα του δεν μετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο έτερος εκπρόσωπος της Ηλείας στη Γ΄ Εθνικής, ο Αίας, μετείχε και αυτός μόνο στο πρώτο μέρος, αυτό της Γενικής Συνέλευσης, εκπροσωπούμενος από τον Λάμπη Μπακόπουλο.

 

 

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Ανδρέας Παπαδάτος, εκπροσώπησε τους Βυσσινί.

Η Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σαβαλίων, με τον Πρόεδρο της Θύελλας Βασίλη Φάμελο.

Ο εκπρόσωπός της δεύτερης ομάδας του Πανηλειακού, Πάνος Παναγούτσος. 

 


  • 33
    Shares