ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Η ανάπτυξη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος στον Πύργο (φώτο)

Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί  για την Ηλεία σε διάφορους τομείς, κυριάρχησαν στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε πριν από λίγη ώρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρας  με εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανώσεων στον Πύργο.

Αρχικά  ο κ. Κατσιφάρας επισκέφτηκε την περιφερειακή ενότητα Ηλείας, όπου  είχε συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες  κ.κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο, Κώστα Μητρόπουλο και Παν. Μπράμο, καθώς επίσης και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα προς υλοποίηση έργα, αρκετά εκ των οποίων βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καθώς επίσης και στην ενίσχυση των αδύνατων κοινωνικά και οικονομικά  ομάδων, μέσω από την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης  μετέβη στο Επιμελητήριο Ηλείας, όπου είχε συναντήσεις με την νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΕΒΕ, μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Νικολούτσο.

Και σε αυτή τη συνάντηση κυριάρχησαν οι αναπτυξιακοί στόχοι που έχουν τεθεί, με κύριο βάρος την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την υλοποίηση σημαντικών οδικών έργων που στερείται η Ηλεία.