Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Η ανακοίνωση – απάντηση της Ένωσης Αγρινίου για την επένδυση στο Φράγμα του Πηνειού

spot_img

Η ανακοίνωση – απάντηση της Ένωσης Αγρινίου για την επένδυση στο Φράγμα του Πηνειού

«Με τη δύναμη του ήλιου και στην Ηλεία…

Με σύμμαχο την κοινωνία, με οδηγό μας τις αρχές του Συνεταιριστικού Κινήματος, με ευλαβική τήρηση της κείμενης νομοθεσίας.

Ο Α. Σ. Ένωση Αγρινίου, εντείνοντας τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες, έχει δρομολογήσει μια ακόμη μεγάλη επένδυση, αυτή τη φορά στην περιοχή της Πηνείας στην Ηλεία.

Οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και απαρέγκλιτα τηρούνται τα όσα θεσμικά έχει προβλέψει το ελληνικό κράτος, στην κεντρική και αποκεντρωμένη του μορφή. Με σύμμαχο και συμμέτοχο την ίδια την τοπική κοινωνία, η διαβούλευση με την οποία επίσης ακολουθεί το προβλεπόμενο θεσμικό πλαίσιο, όπως αυτό καθορίζεται απ’ την κείμενη νομοθεσία, αλλά και με σταθερό οδηγό μας τις αρχές και τις αξίες του συνεταιρίζεσθαι, είναι επίσης σε εξέλιξη.

Με την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών το επενδυτικό σχέδιο των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ θα τεθεί σε τροχιά υλοποίησης,  αλλάζοντας οριστικά το μέλλον μιας περιοχής, την οποία ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Κατσιφάρας καταδίκασε και αυτή την υπανάπτυξη και στη μιζέρια, ερχόμενος σήμερα να προσποιηθεί τον τιμητή, εκφράζοντας υποκριτικά αγωνίες τις οποίες οι κάτοικοι δεν είδαν να δηλούνται με έργα και πράξεις κατά τη δεκαετή διακοσμητική του παρουσία στην Περιφέρεια.

Για την πορεία της επένδυσης θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις μόλις θεσμικά ολοκληρωθεί η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Όσο για τον κ. Κατσιφάρα, επίσης θα επανέλθουμε, …όταν το κρίνουμε σκόπιμο».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα