ΗΛΕΙΑ

Η απονομή στον Πρωταθλητή Κ16 Αστέρα Αμαλιάδας (φώτο)


Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στην πιο συνεπή και επιτυχημένη Ακαδημία των τελευταίων ετών στην Ηλεία, αυτή του Αστέρα Αμαλιάδας, η ΕΠΣ Ηλείας απένειμε τον τίτλο του Πρωταθλητή 2019-20, στην ομάδα Κ16 των Βυσσινί.

 

Παρουσία δεκάδων αθλητών, γονέων, αλλά και πιστών φιλάθλων του Αστέρα,τιμήθηκε το “αύριο” του συλλόγου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, απένειμε το έπαθλο του Πρωταθλητή. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Ο Ηλείος”, Δημήτρης Μπακέλλας, απένειμε τα μετάλλια των Πρωταθλητών. Παράλληλα, απομεμήθηκαν διπλώματα σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, τα οποία ολοκλήρωσαν την εφετινή σεζόν, παρόντος του Βασίλη Χριστοδουλόπουλου, εκπροσώπου του συλλόγου του Αστέρα Αμαλιάδας. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ενωσιακός προπονητής Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητικούς επαίνους σε ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι αποχαιρετούν την Ακαδημία.

Οι προπονητές της Ακαδημίας, ακούραστοι εργάτες του Αστέρα, Λύσσανδρος Τζαβάρας και Φίλιππος Μαρκόπουλος, επισήμαναν τη σημασία που έχει το παιδαγωγικό μέρος σε μια Ακαδημία και πώς οι προπονητές δίνουν καθημερινά εξετάσεις έναντι των μικρών ποδοσφαιριστών. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Ο Ηλείος”, Δημήτρης Μπακέλλας, επισήμανε την πλήρη στήριξη του φορέα στην Ακαδημία, μιλώντας με διπλό ρόλο, πέρα από τον θεσμικό, και εκείνον του γονέα που έχει το παιδί του στην Ακαδημία. Και βέβαια ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης, ο οποίος υπογράμμισε την σταθερή και διαχρονική παρουσία του Αστέρα Αμαλιάδας σε αυτό τον κρίσιμο τομέα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος