Από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκαν οι οριστικοί νέοι πίνακες για τους νέους διοικητές των Νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας, Κρεστένων που προκρίνονται στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας.
Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας – Ν.Μ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου είναι η μόνη που προχωράει από τους υπάρχοντες Διοικητές της Ηλεία στην επόμενη φάση της συνέντευξης, για το διαγωνισμό για τους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων.
Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα σύμφωνα με το ΑΣΕΠ οι επτά (7) πρώτοι σε συνολική βαθμολογία επιλέξιμοι υποψήφιοι ανά κωδικό θέσης θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή.
Σχετική ειδοποίηση θα τους αποσταλεί το αργότερο πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέντευξής τους.
Νοσοκομεία – ΕΣΥ: Προχωρούν οι διαδικασίες για τους νέους διοικητές στα Νοσοκομεία της Ηλείας