ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ατζέντα των εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου

 • 6
  Shares

 

 • Το βιβλίο του Μπάμπη Αρώνη «ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ» παρουσιάζεται το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του θα μιλήσουν: Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος για τη ΔΩΡΕΑ στο Δήμο του Αρχείου του παλιού Αρχιμουσικού Σπύρου Αρώνη. Ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Λούρμπας για το ιστορικό της Φιλαρμονικής Γαστούνης. Ο φιλόλογος Ανδρέας Λευθεριώτης για «ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ» και θα διαβάσουν κείμενα από το βιβλίο μέλη της θεατρικής ομάδας Γαστούνης. Ο Διευθυντής των εκδόσεων «ΙΑΜΒΟΣ» για το έργο του Μπάμπη Αρώνη.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

 

 • Την πίτα του κόβει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Ήλιδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας «Η Ήλιδα».
 • Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τον Εκπολιτιστικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου Αμαλιάδας «Η Αστρινιά». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας.
 • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος Αμαλιάδας ο Λαογραφικός Πολιτιτικός Σύλλογος «Οι Ρίζες».
 • Το βιβλίο του συγγραφέα – επίτιμου αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ κ. Θεόδωρου Ρέγκλη «Ανάμεσα στο χθες και στο αύριο» θα γίνει την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: Ο κ. Γεώργιος Ιατρού, δικηγόρος, διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών.  Η κα Κωνσταντίνα Ρέγκλη, καθηγήτρια φιλόλογος. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Δημητρόπουλος. Ο συγγραφέας θα απευθύνει χαιρετισμό και θα αναφερθεί στο περιερχόμενο του βιβλίου.


 • 6
  Shares