ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Η γιορτή της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Τραγανό


Με αισθήματα χαράς αλλά και συγκίνησης «πλημμύρισε» το βράδυ της Κυριακής η αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Τραγανού, στην βράβευση όλων των εθελοντών αιμοδοτών, ενεργών και μη, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Τραγανού «Η Ελπίδα», για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον άγνωστο – πάσχοντα συνάνθρωπο.

Διαφορετικές γενιές εθελοντών αιμοδοτών, με κοινή την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό τους βρέθηκαν όλοι μαζί για να παραλάβουν τα μετάλλια και τους επαίνους τους. Παρόντες οι ιδρυτές του Συλλόγου, οι πρώτοι εθελοντές αιμοδότες του αλλά και οι τωρινοί και οι μελλοντικοί!

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, μέσω της υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών κ. Λευτέρης Πολυκρέτης, ενώ κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Μελίνα Μπάκα, υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑ.Σ.ΠΑ.Μ.Α), η οποία συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από το δικό της «ταξίδι» με συνοδοιπόρους όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.