Πέμπτη, 12 Μαΐου, 2022
24.9 C
Pýrgos

Η Δημοτική αρχή Λυμπέρη δεν έστελνε καθόλου λογαριασμούς στον πρώην Δήμο Πηνείας

spot_img

ΘΕΜΑ: “ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΑΣ!”.

Διαβάζοντας την ενημέρωση που ο κ. Ζαχαρόπουλος έκανε για την αποστολή των λογαριασμών νερού προς τους δημότες με καθυστερημένες οφειλές, ένιωσα ότι είναι επιβεβλημένη, αυτή μου η κατάθεση των πραγματικών γεγονότων, που οδήγησαν τη δημοτική αρχή σε αυτή την απόφαση.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος και ο κ. Λυμπέρης ξεχνούν ηθελημένα ότι όντας αντιδήμαρχος οικονομικών και δήμαρχος Ήλιδας αντίστοιχα είχαν “λησμονήσει” να στείλουν λογαριασμούς νερού στον πρώην Δήμο Πηνείας, για 4 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή από το 2010 έως το 2014 που ανέλαβε η δημοτική αρχή Χριστοδουλόπουλου.

Έκτοτε επιδοθήκαμε σε αγώνα δρόμου για να καταγραφούν και να σταλούν όλοι αυτοί οι λογαριασμοί τόσων χρόνων, με τους ελάχιστος υπαλλήλους που η ύδρευση έχει. Επίσης λησμονείτε ότι παρόμοιοι λογαριασμοί με οφειλές προηγούμενων χρόνων της ύδρευσης απεστάλησαν στους δημότες από εμάς λίγο πριν τις εκλογές του 2019.

Τότε εσείς -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- παροτρύνατε τους κατοίκους του πρώην δήμου Πηνείας να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς, καθώς στην δική σας θητεία που θ’ ακολουθούσε θα τα διαγράφατε.

Τολμάτε λοιπόν να μας κατηγορείτε ότι για ρουσφετολογικούς λόγους καθυστερήσαμε την έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης, κακοποιώντας ηθελημένα την αλήθεια!

Εκεί που θα έπρεπε να ζητήσετε ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη πρώτα από τους συμπολίτες μας και μετά από την προηγούμενη δημοτική αρχή για τα δεινά που συσσωρεύσατε και βυθίσατε στο κόκκινο το δήμο, όταν τον παραλάβαμε, “ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ”.

Κι επειδή όσο περισσότερο μιλάτε τόσο περισσότερο εκτίθεστε, οφείλω να σας θυμίσω την δική σας ρουσφετολογική πολιτική που σας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους και πολιτικούς.

ΤΟ 2018 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΟΥΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ. ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΑΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ:

Ή ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟΔΩΝ, Ή ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Φυσικά και αναλάβαμε το κόστος και το 2018 αλλά και το 2019 εστάλησαν 4.500 κλήσεις σε χρόνο προεκλογικό.

Όλα τα παραπάνω έγιναν και με τεράστιο ψυχικό κόστος, για όλους εμάς, καθώς όλοι γνωρίζουν πολύ καλά την κοινωνική πολιτική, που εφαρμόσαμε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας.

Η διοίκηση του οικονομικού τμήματος θέλει γενναιότητα, τόλμη και ειλικρίνεια, για να καταφέρει ο δήμος μας να συνεχίσει την ανοδική οικονομική του πορεία.

Σταματήστε -λοιπόν- να αποποιείστε τις τεράστιες ευθύνες σας και ζητήστε μια ειλικρινή συγνώμη!

Σταυρούλα Γκουβίτσα – Δημοτική Σύμβουλος Ήλιδας

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα