Η Διεύθυνση Δασών Ηλείας διαψεύδει την ανακοίνωση του Δήμου Πύργου !

Διαψεύδει με δελτίο τύπο, η Διεύθυνση Δασών Ηλείας, την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Πύργου Αυγερινού Ζουμπάκη, η οποία αναφέρει ότι Δασολόγοι της Διεύθυνσης Δασών Ηλείας, πραγματοποίησαν αυτοψία στα πεύκα του Επαρχείου.

Συγκεκριμένα:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να επισημάνουμε, επειδή γράφτηκε, ίσως από παραδρομή, σε ανακοίνωση του αντιδημάρχου Πύργου κ. Ζουμπάκκη Αυγερινού, ότι έγινε έλεγχος των πεύκων του Επαρχείου Πύργου από δυο Δασολόγους της Διεύθυνσης Δασών, ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ Δασολόγοι της Διεύθυνσης Δασών ενήργησαν αυτοψία. Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας».
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του αντιδημάρχου που δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο επισημαίνονταν μεταξύ άλλων πως «Κατόπιν των ανωτέρω συμβάντων και προς αποφυγήν δυσάρεστων γεγονότων που από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι τώρα, (τραυματισμοί πολιτών, καταστροφές περιουσιών κλπ.), η Υπηρεσία μας απευθύνθηκε στο Δασαρχείο Πύργου και αφού έγινε εμπεριστατωμένος έλεγχος των πεύκων από δύο Δασολόγους της Διεύθυνσης Δασών Ηλείας και υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, κρίθηκαν άκρως επικίνδυνα τα τρία πεύκα που ήδη έχουμε κόψει και το κλάδεμα των υπολοίπων κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί ανεπιθύμητη πτώση κλαδιών στο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.