Η εκπαιδευτικός κα Ελένη Τσόπελα – Γαβριλιάδη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΠΕΛΑ – ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗ

Την υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού κας Ελένης Τσόπελα – Γαβριλιάδη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Τσόπελα – Γαβριλιάδη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας και για την συνεργασία τους τα τελευταία πέντε χρόνια από την θέση της αντιπροέδρου της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ονειρεύομαι για τον τόπο μου καλύτερες μέρες, αρκεί να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάρα,  που κληρονομήσαμε από τον παρελθόν μας, του «διαίρει και βασίλευε»!

Επειδή είμαι άνθρωπος που με χαρακτηρίζει, κυρίως, η πράξη και όχι η θεωρεία, πέντε ολόκληρα χρόνια δουλεύω εθελοντικά υπηρετώντας πολύπλευρα το δήμο μας. Γι’ αυτό θα μιλήσω με αλήθειες και όχι με ψέματα και υποθέσεις!

Έχοντας αναλάβει, ως αντιπρόεδρος, έναν ευαίσθητο και νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας μας, τη Σχολική Επιτροπή, και όντας εκπαιδευτικός, αντιμετώπισα όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη σχολική πράξη με ιδιαίτερη ευαισθησία και πλουραλισμό.

Παραλαμβάνοντας  τη Σχολική Επιτροπή από άξιους συναδέλφους καταφέραμε να την πάμε πολύ ψηλά! Σχολικά κτίρια, έμψυχο δυναμικό, καθαρίστριες, σχολικοί τροχονόμοι, εξοπλισμός, καθαρισμός και ευπρεπισμός σχολικών μονάδων, έργα επισκευής και συντήρησης, μισθοδοσίες εργαζόμενων, πολιτιστικά δρώμενα, υποστήριξη των νέων δομών του δήμου μας, Δημόσιο ΙΕΚ και Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και άλλα πολλά, ήταν θέματα που υπηρέτησα με σθένος, εργατικότητα και αμεσότητα.

Και με τη συνεργασία όλων η σημερινή εικόνα των σχολικών κτιρίων μαρτυράει το έργο μας! Και όχι μόνο εκεί!

Σε κάθε πολιτιστικό δρώμενο του δήμου μας ήμουν παρούσα! Μια αθόρυβη παρουσία, όπως λένε κάποιοι, που βοηθούσε δυναμικά και αποτελεσματικά οποιαδήποτε εκδήλωση του δήμου μας (και ας μην απαξιώνουν κάποιοι αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί σίγουρα είναι το αλάτι της ζωής).

Ούτε ΜΜΕ, ούτε φλας, ούτε φαμφάρες! Ήμουν εκεί και θα είμαι πίσω από κάθε πράξη και έργο του δήμου μας, που θα προάγει τον πολιτισμό και θα βελτιώνει την αισθητική εικόνα του τόπου μας!

Το έργο του δημάρχου μας είναι μεγάλο, αλλά δεν φαίνεται ακόμα. Μοιάζει με το σπόρο που σπέρνει ο γεωργός το φθινόπωρο για να ανθίσει την άνοιξη! Μη βιάζεστε, λοιπόν, να βγάλετε συμπεράσματα και να μας απαξιώσετε! Τα καλύτερα έπονται!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑ – ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗ

Η Ελένη Τσόπελα είναι εκπαιδευτικός εδώ και 35 χρόνια, υπηρετώντας σχολεία του δήμου μας από  διάφορες θέσεις ευθύνης ως  δασκάλα, υποδιευθύντρια και διευθύντρια. Είναι επίσης, από το 2014 αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ήλιδας.

Οπαδός της Δια Βίου Μάθησης, συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια, ημερίδες, επιμορφώσεις, βελτιώνοντας έτσι την επιστημονική της κατάρτιση και επικαιροποιώντας τις εκπαιδευτικές της πρακτικές.

Έχει στο ενεργητικό της δειγματικές διδασκαλίες σε διάφορα διδακτικά αντικείμενα, για μετάγγιση αυτής της γνώσης και σε άλλους εκπαιδευτικούς, προγράμματα στο εξωτερικό, ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες μαθητών και δασκάλων σε νέα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και άλλες δράσεις.

Τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος της σε έναν αγώνα στοιχειώδους  εγγραμματισμού των κατοίκων της Τ.Κ. Κέντρου, υπηρετώντας ως διευθύντρια, παιδαγωγός και  άνθρωπος στο Δημοτικό Σχολείο Κέντρου, προσπαθώντας  να ανατρέψει στερεότυπα και αντιλήψεις, έχοντας βαθιά την πεποίθηση ότι « Άνθρωπος παιδεία κεκοσμημένος των ζώων κάλλιστον».

Ζει και δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα, σύζυγος του γνωστού ασφαλιστή και εμπόρου στον τομέα του αυτοκινήτου Ανδρέα Γαβριλιάδη. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Γιάννη και τη Χαρίκλεια.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα