Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Η Ελληνική Αυγή για τον Πύργο καταγγέλλει γνωστό ΜΜΕ (εφημερίδα)

spot_img

ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

Η Ελληνική Αυγή για τον Πύργο καταγγέλλει γνωστό ΜΜΕ (εφημερίδα) για ψευδές ανυπόγραφο σχόλιο  που δημοσιεύει το Σάββατο 14/9/2019 περί απρόκλητης επίθεσης κατά του δημοτικού συμβούλου μιχαλακοπουλου από στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Δημητρόπουλος (επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τον Πύργο) λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. περί τις 18:20, έξω από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο δέχτηκε άνευ λόγου και αιτίας βίαιη σωματική επίθεση από τον μιχαλακοπουλο  και μάλιστα πισώπλατα, μετά από ευγενικό χαιρετισμό που του απεύθυνε.

(Μάλιστα εξαπέλυσε απειλές και για άλλα μέλη του συνδυασμού που δεν ήσαν παρόντες.)

Όπως ήταν φυσικό ο κύριος Δημητρόπουλος αντέδρασε όπως του επιβάλλει η ανδρική του τιμή και υπερηφάνεια, και δεν έτρεξε να κλαψουρίσει στα Μ.Μ.Ε. και στις τοπικές διωκτικές αρχές .

Αυτές τις μεθόδους τις χρησιμοποιούν άλλοι.

Μάρτυρας κατά την έναρξη του επεισοδίου ( εκτός των εκατοντάδων θαμώνων της κεντρικής πλατείας του Πύργου) είναι και ο συνοδός του μιχαλακοπουλου γνωστός δημοτικός σύμβουλος πρώην αντιδήμαρχος που το ανάστημά και η ηθική του, επιβάλλουν να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η Ελληνική Αυγή καταλαβαίνει την σύγχυση τους, γιατί τώρα υπάρχει στο ΔΣ Πύργου η πραγματική φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αυτομάτως κλείνει ο δρόμος για να κάνουν παιχνίδι οι ψευτοπατριώτες   και πατριδοκάπηλοι.

Ήρθαμε για να μείνουμε.

Θα μας βρίσκεται μπροστά σας μέχρι την τελική Νίκη.. ….

Ελληνική Αυγή για τον Πύργο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα