ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Επιτροπή του άρθρου 152 δικαίωσε τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του ο Σύνδεσμος Πηνειού «Ηρακλής», αφού η επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  δικαίωσε τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα, απορρίπτοντας με την απόφαση 8/24-4-20  των προσφυγή του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου,  του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των δημοτικών συμβούλων Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Έκτορα Ρουμελιώτη και Πηνειού κ. Νικολάου Γεωργόπουλου για την ακύρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου

 

Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα

 

«Η δικαίωσή μας, και μάλιστα ομόφωνα, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κατά της ένστασης που είχαν υποβάλλει για τον Σύνδεσμο «Ηρακλής», ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Α. Μαρίνος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Δ. Μάλιαρης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ε. Ρουμελιώτης, Ν. Γεωργόπουλος, αποδεικνύει με σαφέστατο τρόπο, ότι η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό. Για τη παράταξη μας, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας, ανήκουν μόνο στον Δήμο και στους πολίτες του. Οι προσπάθειες κάποιων να τορπιλίσουν τα συμφέροντα των Δημοτών, για να ανέλθουν πολιτικά, θα μας βρίσκουν απέναντι.

Ακριβώς πέρυσι τέτοιο καιρό οι Συνδημότες μας επέλεξαν τη «Νέα Πορεία» για να οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης, και της προκοπής, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλοι μας καθημερινά. Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στους Συνδημότες μας, για όλες τις ύποπτες, και περίεργες μεθοδεύσεις, που πραγματοποιούν στο παρασκήνιο».