ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΠΣΗ, ο Ολυμπιακός και τέσσερις Ενώσεις, προσπάθησαν με ένσταση να μπλοκάρουν τις εκλογές


Κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Ηλείας, προπσάθησε να μπλοκάρει την τροποποίηση του καταστατικού, μέσα από ένσταση την οποία κατέθεσε. Ένσταση κατέθεθσαν ακόμα τέσσερις Ενώσεις, καθώς και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Όπως μεταδίδει το soccerplus.gr:  “Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση επί των προτάσεων για τροποποιήσεις του καταστατικού, που προβλέπουν ότι οι εκλογές στην Ομοσπονδία να διεξαχθούν το ερχόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Την ένσταση υπογράφει Β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, που είναι εκπρόσωπός της ομάδας στο ΔΣ της SL1 και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ. Πέρα από αυτήν την ένσταση, παρόμοια κατέθεσαν και πέντε Ενώσεις, οι ΕΠΣ Πειραιά, Ρεθύμνου, Πύργου, Λασιθίου, Χανίων. Στις ενστάσεις υπάρχει αναφορά στη θητεία της παρούσας διοίκησης, η οποία λήγει στις 18/8/2021, τέσσερα χρόνια μετά την εκλογή της. Τονίζεται ότι οι αλλαγές αντιβαίνουν στο καταστατικό της ΕΠΟ και στις διατάξεις του νόμου που προβλέπουν εκλογές ανά τετραετία. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι οι εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο είναι «μη νόμιμες» και «εντελώς αυθαίρετες”.