Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Η ΕΠΣΗ της παρακμής, επιλέγει μόνο αρεστούς δημοσιογράφους

spot_img

Η ΕΠΣ Ηλείας της παρακμής, επιλέγει μόνο αρεστούς δημοσιογράφους να καλύψουν τις εργασίες της Γενικής της Συνέλευσης, επιβάλλοντας λογοκρισία.

Χωρίς καμία ενημέρωση για έκδοση διαπιστεύσεων, με απόφαση της Ε.Ε. διάλεγε στην πόρτα σε ποιους δημοσιογράφους θα επιτρέψει την είσοδο και σε ποιούς όχι, καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης ιδεών.

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε ότι το ilia.news δεν μπορεί να εισέλθει στη Γενική Συνέλευση. Πρόκειται βεβαίως για μια πρωτόγνωρη απόφαση.

Στα της Γενικής Συνέλευσης, είχαμε άλλη μια μη αντιπροσωπευτική Γενική Συνέλευση, από την οποία απουσίαζαν σχεδόν τα δύο τρία των μελών της ΕΠΣ Ηλείας, σωματεία τα οποία δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο. Παρόντα ήταν 22 σωματεία, τα οποία ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ενώ όταν συζητήθηκε η τροποποίηση του Καταστατικού, κατέφθασαν ακόμα δυο, για να γίνουν 24 τα σωματεία και τα οποία υπερψηφισαν τις αλλαγές.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα