ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η Ηλεία υποδέχθηκε το Κυριάκο Μητσοτάκη (φώτο+Βίντεο)


Την Ηλεία επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κος. Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλεία και επισκέφθηκε τη Βάρδα, το Κουρτέσι, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων και να ακούσει τα προβλήματα που τους απασχολούν. Πολλοί ήταν αυτοί που τον χαιρετούσαν και του έσφιγγαν το χέρι, με ευχές για καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη, όποτε και εάν είναι αυτή.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην περιοδεία του συνοδευόταν από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τον γραμματέα της Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, βουλευτή κ. Βασίλη Κικίλια, τον Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Κώστα Δέρβο και τον Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στέλιο Κονταδάκη. Στην περιοδεία του επίσης τον συνόδευαν, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Κώστας Τζαβάρας, ο βουλευτής κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, οι πρώην βουλευτές , κ.Κρινιώ Κανελλοπούλου, ο Γιώργος Κοντογιάννης, οι πολιτευτές κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης και Ολυμπία Βλαχαντώνη, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς, ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας κ. Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κ. Γεώργιος Κακούρης, και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλη την Ηλεία.

Συνεχής ενημέρωση με Βίντεο και φωτορεπορτάζ  !