Η ιδιωτική υπάλληλος κα Βασιλική Σκαρτσάνη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ, Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΑΡΤΣΑΝΗ.

Την υποψηφιότητα της ιδιωτικής υπαλλήλου κας Βασιλικής Σκαρτσάνη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Σκαρτσάνη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα έκφρασης της νέας γενιάς, που έχει τους δικούς της προβληματισμούς και τις δικές της προτεραιότητες.

Πιστεύω ότι οι σπουδές μου πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για την παράταξη του Δημάρχου μας, αλλά και για τον Δήμο Ήλιδας γενικότερα.

Η Αμαλιάδα αποτελεί πάντα την αφετηρία μου και το σημείο επιστροφής μου. Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας, όπως πιστεύω και στο έργο αναδιοργάνωσης και αναμόρφωσης, το οποίο σχεδίασε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της και υλοποιεί η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Και πάλι ευχαριστώ τον κύριο Χριστοδουλόπουλο που με σταθερά βήματα δημιουργεί τον Δήμο Ήλιδας του μέλλοντος!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΚΑΡΤΣΑΝΗ

Η Βασιλική Σκαρτσάνη είναι γεννημένη στην Αμαλιάδα, με καταγωγή από το χωριό Κέντρο.

Από μικρή ηλικία μετανάστευσε με τους γονείς της στην Γερμανία, όπου και φοίτησε μέχρι τις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού, στο Ελληνικό σχολείο της πόλης Ντόρτμουντ.

Έπειτα επαναπατρίστηκαν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αμαλιάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο.

Εισήχθη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πάτρας, όπου και διαμένει σήμερα, εργαζόμενη σε μεγάλη επιχείρηση αναψυκτικών της χώρας μας.

Γνωρίζει άπταιστα δύο γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα