Η κα Αλεξάνδρα Κατσαρού με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ.

Την υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού κας Αλεξάνδρας Κατσαρού με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Κατσαρού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η πόλη που ζούμε είναι μία από τις πιο όμορφες της χώρας. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα εμπρός, από τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας. Σημαντικά βήματα ανάπτυξης των τεχνών και του πολιτισμού.

Σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η παρούσα δημοτική αρχή του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η οποία έβαλε σε προτεραιότητα και τον Πολιτισμό.

Οι υποδομές από μόνες τους θα ήταν κενές περιεχομένου, αν δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι να κάνουν τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό. Και, μάλιστα, προγραμματισμό με σύγχρονους όρους, για όλους τους δημότες.

Το έργο της τελευταίας πενταετίας είναι μεγάλο σε όλους τους τομείς και αυτό έχει ονοματεπώνυμο. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ λέγεται και είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που νοιάστηκε και νοιάζεται για όλους μας.

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι με οδήγησαν να συνταχθώ μαζί του στην κρίσιμη εκλογική μάχη του ερχόμενου Μαΐου, συμμετέχοντας στον συνδυασμό νίκης του. Διότι η πόλη μας έχει και ανθρώπους που σκέπτονται και θέλουν μόνο το καλό της!».       

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

H Αλεξάνδρα Κατσαρού γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας. Από μικρή ηλικία, λόγω μετάθεσης του πατέρα της που ήταν αστυνομικός, ήρθε στην Αμαλιάδα όπου και ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας.

Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός – Εκπαιδευτικός στην ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ. Μιλάει αγγλικά.

Αρχικά, εργάστηκε ως Πολιτικός Μηχανικός από το 1993 έως το 1999 και από το 2000 έως σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Πύργου.

Είναι ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, με εθελοντική δράση σε συλλόγους και σωματεία. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την γλυπτική σε πηλό, ξύλο και πέτρα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου που είναι εμποροπλοίαρχος και του Γιώργου που σπουδάζει μηχανικός πληροφορικής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα