Η Λάρισα δίπλα στο Λευτέρη Βαρουξή

spot_img

Προτεινόμενα

Το δικό του στίγμα στην όλη πορεία προς μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση κατέθεσε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Λάρισας την Πέμπτη 9 Μαΐου, ημέρα της Ευρώπης – και η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία –ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Βαρουξής.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, πλήθος φίλων της υποψηφιότητας του εξέφρασαν διά της παρουσίας τους την υποστήριξή τους στη συγκεκριμένη επιλογή ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών.

Το Λευτέρη Βαρουξή προλόγισαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιαννακόπουλος Σωτήρης και ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιδιότητα του κ. Βαρουξή ως επιμελητηριακού και εκπρόσωπό τους σε αυτές τις ευρωεκλογές.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν «Λευτέρη καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Οι επιχειρηματίες και οι εμπορικός κόσμος της Λάρισας που είναι μέλη μας θα σε στηρίξουν στις ευρωεκλογές της 26 Μαΐου για να αποκτήσουμε δυνατή φωνή στην Ευρώπη.»

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος δήλωσε ότι «νέοι άνθρωποι σαν τον Λευτέρη Βαρουξή αξίζουν και θα έχουν την στήριξη που πρέπει για να  βρεθούν στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο».

Τον κ. Βαρουξή προσφώνησε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω του περιφερειακού τύπου και τους δένει βαθύτατη φιλία. «Στις ευρωεκλογές η Λάρισα θα στηρίξει Βαρουξή» είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους μέσα σε κλίμα πανηγυρικό.

Ο κ. Βαρουξής μίλησε από καρδιάς με απλό τρόπο και μεταξύ άλλων τόνισε: “Η ψήφος μας στις ευρωεκλογές , στις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι επιλογή για τις επόμενες γενιές. Είναι επιλογή για μία δυνατή Ελλάδα. Η Θεσσαλία είναι στην ουσία είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερη αναπτυγμένη τουριστικά περιλαμβάνοντας μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία και τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα μας, έχει εξαιρετικές μεταποιητικές μονάδες, σημαντικό τομέα υπηρεσιών ιδίως στην υγεία, υψηλοτάτου επιπέδου επιστημονικό προσωπικό με αξιόλογο ερευνητικό κέντρο κυρίως στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.»

Ευχαριστώντας τους παρόντες για τη στήριξή τους ο κ. Βαρουξής στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου και η συμμετοχή τους στα κοινά σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας για τη διαμόρφωση του αύριο από τους ίδιους.

Ήταν μια δυναμική εκδήλωση – το συντονισμό της οποίας είχε η κ. Λιάγκουρα Γ.Γ. του εμπορικού συλλόγου Λάρισας – με την παρουσία των νέων ανθρώπων να είναι ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς, πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το “παρών”, τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο κι από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, μα κύρια από την ίδια την κοινωνία γεμίζοντας την αίθουσα και στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η περιφερειακή σύμβουλος κ.  Μαμαρά Μαρία , μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ Λάρισας , μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου , ο σύλλογος των Πελοποννησίων , ο σύλλογος πολυτέκνων της περιοχής, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  ,υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του Λευτέρη Βαρουξή από όλη την Θεσσαλία.

 

Επίσκεψη στο «Κίσσαβο»

Στην διάρκεια της περιοδείας του στη Λάρισα ο κ. Βαρουξής επισκέφθηκε και την περιοχή της Αγιάς όπου συναντήθηκε με τον υπ. Δήμαρχο κύριο Αγγελάκα Γιάννη ενώ επισκέφθηκε και τον συνεταιρισμό «Κίσσαβος» που είναι ένα από τα συσκευαστήρια που εξάγει τα προϊόντα της περιοχής.

Στο κλείσιμο της περιοδείας του στη Λάρισα παρέστη σε εκδήλωση του συνδυασμού της Λένας Καλαριώτου όπου έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους παρευρισκόμενους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα