ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους του Δήμου Ήλιδας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας στην Κινητοποίηση

  • 12
    Shares

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 26ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ – ΤΣΑΚΩΝΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους του Δήμου Ήλιδας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους να κυκλοφορούν με ασφάλεια και χωρίς καμιά επιβάρυνση στο οδικό δίκτυο.

Η κατασκευή του Εθνικού δρόμου Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στους οικισμούς από όπου θα περάσει, είναι ένα έργο που εξασφαλίζει, υπό προϋποθέσεις, αυτό το δικαίωμα. Είναι ένα έργο που το έχουμε ανάγκη για να πάψουμε να πληρώνουμε φόρο αίματος στην άσφαλτο.

Για την μη κατασκευή, μέχρι τώρα, του έργου αποκλειστικές ευθύνες έχουν οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν με ποιον τρόπο και ποιας εταιρίας τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσουν καλύτερα. Το έργο αυτό επίσης δεν αποτελεί έργο προτεραιότητας για το μεγάλο κεφάλαιο και την Ε.Ε.

Ταυτόχρονα μας αφήνουν αδιάφορους οι τελευταίες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε διάφορους παράγοντες της τοπικής διοίκησης του νομού Ηλείας για το ποια εταιρία θα πάρει το φιλέτο κατασκευής του έργου. Αναδεικνύεται έτσι η ανάγκη για τη δημιουργία ενός κρατικού φορέα κατασκευών για όλα τα μεγάλα έργα, μακριά από το κέρδος των εργολάβων.

Συμμετέχουμε στην απεργία και συγκέντρωση στις 26 Φλεβάρη και απαιτούμε τώρα :

Κατασκευή του δρόμου Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα.

Κατάργηση όλων των διοδίων.

Δρόμοι περιουσία του λαού και όχι του κεφαλαίου.

 

Οι εκλεγμένοι στο Δήμο Ήλιδας

Κολόσακας Άγγελος

Λοχοβίτης Νικόλαος


  • 12
    Shares