ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

Η Μεταξούλα Ξυδιά – Σκαλτσά υποψήφια με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου θα είναι στις εκλογές του Μαίου η Ξυδιά – Σκαλτσά Μεταξούλα.

Η Μεταξούλα Ξυδιά – Σκαλτσά υποψήφια με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο

 «Να κάνουμε τον Δήμο Πηνειού έναν Δήμο με μέλλον για την νεολαία»

Αποδεχόμενη το όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία, η Μεταξούλα Ξυδιά – Σκαλτσά στέκεται στο πλευρό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη νίκης «Νέα Εποχή».

Η κ. Μεταξούλα Ξυδιά – Σκαλτσά, που γεννήθηκε στον Κόροιβο και κατοικεί στο Ρουπάκι, ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, πορευμένη και αυτή στον αγώνα για την δημιουργία ενός Δήμου Πηνειού με νέα υλικά και φρέσκιες ιδέες.

«Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μια όμορφη περιοχή με πλούσια αγροτική παραγωγή όπου η πρόκληση να κάνουμε κάτι για την ανάπτυξη της μας αφορά όλους. Τώρα που η κρίση επηρεάζει τις ζωές μας θα πρέπει να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, την καθημερινότητα και τις συνθήκες διαβίωσης τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Οι σκέψεις αυτές με οδήγησαν στην απόφαση να πορευτώ στον εκλογικό αγώνα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο «Δήμο Πηνειού – Νέα Εποχή», στον συνδυασμό του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου που έχει νέους και ικανούς ανθρώπους που είναι το μέλλον και παλαιότερους έμπειρους συμπολίτες σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου όλοι μαζί από κοινού θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο καθαρό Δήμο και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Μαζί με όλους εσάς θα καταφέρουμε να κάνουμε τον Δήμο Πηνειού έναν Δήμο με μέλλον για την νεολαία, έναν Δήμο που τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται όλους», τονίζει η Μεταξούλα Ξυδιά – Σκαλτσά.