ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΤΣΑ» στην Αμαλιάδα, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή


Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Κ.Δ.Α.Π.(ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 5-12 ετών) «ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΤΣΑ» στην Αμαλιάδα, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη κα. Ντούσα Ελένη του Διον. ,εγκαινιάζοντας παράλληλα και τις πρότυπες για την περιοχή ν. Ηλείας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Οι μαθητές του προ νηπιακού τμήματος κυρίως, με την συμμετοχή του μεταβρεφικού και την φιλική του βρεφικού τμήματος  έδωσαν μια απίθανη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση υπό την  καθοδήγηση των υπεύθυνων παιδαγωγών κα. Ντούσα Ελένη & κα. Ντούσα Βαρβάρα μαζί με το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των τμημάτων που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε συγκινώντας γονείς καθώς και όλους τους παραβρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους από όλη την περιοχή . Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό πάρτι μικρών και μεγάλων με πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις και δρώμενα που άφησα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καινοτομούμε από Σεπτέμβρη με την λειτουργία του προτύπου Κ.Δ.Α.Π. κάνοντας την διαφορά στην απογευματινή δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών -αλλάζοντας τον τρόπο δράσης τους.

Η Παιδική Φωλίτσα με 10ετή εμπειρία στο χώρο, έχοντας ως κίνητρο την μεγάλη αγάπη, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για τα παιδιά σας εύχεται ένα καλό καλοκαίρι και σας ευχαριστεί από καρδιάς για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρονιά.

Σας υπενθυμίζουμε εν όψη των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ για το Βρεφονηπιακό καθώς και για το ΕΣΠΑ του Κ.Δ.Α.Π. των μεγαλύτερων παιδιών πως πρέπει κάνετε έγκαιρα την κράτηση της θέσης του παιδιού σας !!!Τηλ. επικοινωνίας 26220-38424.θεση Τραγάνι, Αμαλιάδα.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική περίοδο ξεκίνησαν !!!