ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παλιά “κολόνια”: Τα αξέχαστα μπαράζ “, η “πόλη”κι οι… “οχτροί”! (βίντεο)


“Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια” λέει η παροιμία. Και είναι εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Αχαϊκή. Τότε, στο γήπεδο της Αμαλιάδας, είχαν συμβεί επεισόδια. Παρών ήταν ο Μίλτος Γκόφας στον πάγκο της Αχαϊκής, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος στον πάγκο του Αστέρα, οι Αντωνόπουλος και Μαρκόπουλος παίκτες του Αστέρα.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα σημερινά γεγονότα, με τον Μίλτο Γκόφα να καταγέλλει επίθεση σε βάρος του, έχουν μπόλικη… δόση από εκείνο το ματς. Ο Γκόφας, ο οποίος τότε ήταν στην Αχαϊκή, αλλά σήμερα αντίπαλος, επικαλέστηκε τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε. Δεν θέλησε on camera να επαναλάβει ονόματα, αλλά άφησε αιχμές και για… τρίτο πρόσωπο, πέραν πάσης αμφιβολίας τον Αλέξη Γαβριλόπουλο.

Ο Γκόφας βέβαια και σε αυτό πρέπει να δώσουμε σημασία, μιλάει για επίθεση, ότι χτυπήθηκε στην συμπλοκή, αποφεύγει όμως να διευκρινίσει ή κατονομάσει ποιοι τον χτύπησαν.

Μάλιστα ο Αιγιώτης στη καταγωγή τεχνικός, φέρεται να έχει πει σε στενό του κύκλο, ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

Ο Γκόφας, σε μια “επίθεση φιλίας” προς τη σημερινή του αντίπαλο, κάνει λόγο και για ένα παλιό τραγούδι, το “μπήκαν στην πόλη οι οχτροί”. Όπου πόλη η Κάτω Αχαγιά και εχθροί, οι τότε αντίπαλοι της Αχαϊκής σε εκείνα τα μπαράζ.

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Γκόφας τότε φορούσε κίτρινα και τώρα μαύρα, ενώ οι Γαβριλόπουλος, Αντωνόπουλος και Μαρκόπουλος, τότε βυσσινί και σήμερα κίτρινα.