Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

“Η πανδημία και η πρόκληση ενός νέου Δημόσιου Συστήματος Υγείας”

spot_img

Με ομιλία στην ανοιχτή εκδήλωση, που θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο της Αμαλιάδας με θέμα: “Η πανδημία και η πρόκληση ενός νέου Δημόσιου Συστήματος Υγείας” τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ., θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη του Ανδρέα Ξανθού στην Ηλεία. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για ένα νέο Ε.Σ.Υ. που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών ισότιμα, θα ενισχύει τα νοσοκομεία και όλες τις δημόσιες δομές υγείας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας. Ένα νέο Ε.Σ.Υ. που θα δίνει οριστικό τέλος στη σπατάλη και τη διαφθορά αναδιανέμοντας τους πόρους υπέρ της υγείας και κατά των μεσαζόντων της, ένα δημόσιο σύστημα υγείας που θα διασφαλίζει την αξιοπρέπεια των ασθενών και του υγειονομικού προσωπικού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. υπερασπίζεται σταθερά ένα ισχυρό δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας, ως δικλείδα ασφαλείας για τη ζωή και την υγεία του πληθυσμού σε αντίθεση με την ιδεοληπτική κυβέρνηση Μητσοτάκη που σπεύδει, πριν ακόμα λήξει η πανδημία, να δρομολογήσει το νεοφιλελεύθερο σχέδιο της για τη συρρίκνωση του Ε.Σ.Υ. και τη δημιουργία ζωτικού χώρουγια την κερδοφορία μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της υγείας.

Οι πολίτες το έχουν πλέον έχουν αντιληφθεί και σύντομα θα δείξουν σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση την πόρτα της εξόδου.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του δήμου Ήλιδας

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ηλείας

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα