ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη σχολή τερματοφυλάκων στην Ηλεία από τον Ανδρέα Αντωνόπουλο

  • 163
    Shares

Η Ηλεία μπορεί να έχει γεμίσει με ακαδημίες ποδοσφαίρου, ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δημιουργηθεί μια ακαδημία αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Μια σχολή ατομικής προπόνησης, καθοδήγησης και διδασκαλίας στις μικρές ηλικίες, βελτίωσης στις μεγαλύτερες και συμπλήρωσης του κενού που υπάρχει σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες, οι οποίες δεν διαθέτουν εξειδικευμένο προπονητή για τους τερματοφύλακές τους. Η ανάγκη η οποία δημιουργήθηκε μέσα από το καλοκαιρινό καμπ της Μαραθιάς, έρχεται τώρα να υλοποιηθεί από τον έμπειρο πορτέρο Ανδρέα Αντωνόπουλο, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι είναι εν ενεργεία τερματοφύλακας, έχει και την ιδιότητα του προπονητή.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της σχολής η οποία σύντομα ξεκινάει, οι τερματοφύλακες, θα εντάσσονται σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης:

«Κάτι καινούριο γεννιέται που έχει να κάνει με τη συνεχή προετοιμασία και εξέλιξη του τερματοφύλακα όλων των ηλικιών. Ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα personal training με όλα τα σύγχρονα πρότυπα τεχνικής κατάρτισης και υποστήριξης που χρειάζεται ο αθλητής του σήμερα. Το πρώτο Goalkeeper camp ανέδειξε όλα τα παραπάνω.

Υποχρέωσή μας είναι να είμαστε δίπλα σε όσους αγαπούν τη θέση του τερματοφύλακα. Οι προπονήσεις θα γίνονται στον ιδανικό από όλες τις απόψεις χώρο του «Mελιτσόπουλος Παρκ» στην Μαραθιά. Στόχος μας είναι το καλύτερο για τους καλύτερους…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα: Αντωνόπουλος Ανδρέας: 698 0341586, Παναγούτσος Παναγιώτης: 6975588965, Θεοδωρόπουλος Νίκος: 699 3225555».


  • 163
    Shares