Η σαπουνόπερα ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Συνεχίζεται!

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Τα σενάρια φουντώνουν καθημερινά αφού οι υποψήφιοι στην Ηλεία  αυτοανακοινώνονται στα καφενεία χωρίς όμως σχεδόν κανένας από τους καινούργιους να έχει πάρει ούτε το επίσημο ούτε το ανεπίσημο πολυπόθητο OK από την Πειραιώς .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία έχει την επιλογή να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της με μόνο μια γυναίκα αφού η ποσόστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδο περιφέρειας και όχι αποκλειστικά σε νομό.

Πληροφορίες του Ilia.news κάνουν λόγο ότι ο κ.Τζαβάρας θα ειναι στο ψηφοδέλτιο σαν εν ενεργεία βουλευτής, η κ.Αυγερινοπούλου αν και πιέστηκε να ειναι στις ευρωεκλογές, δεν δέχτηκε και θα ειναι μία από της γυναίκες του Ηλειακού ψηφοδελτίου .

Ο Τρίτος σίγουρος και ανακοινωμένος ειναι ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κοντογιάννης και ο Τέταρτος φαίνεται να ειναι σίγουρος ο εκλεκτός του κ.Άδωνι Γεωργιάδη ,κ. Καλάκος αφού τον ανακοίνωσε τις προάλλες στην  Πρωτοχρονιάτικη πίτα , του ευχήθηκε από το μικρόφωνο παρουσία 5.000 προσκεκλημένων, Καλή επιτυχία!

Αυτοί οι τέσσερις μετά από πληροφορίες μας ειναι οι τέσσερις σίγουροι και αμετακίνητοι μέχρι στιγμής!

Τώρα μας μένουν τρεις θέσεις για «κλείσιμο» του ψηφοδελτίου αφού η λίστα κλείνει με εφτά .

Αν πάρουμε το ενδεχόμενο της μια γυναίκας ,για τις τρεις θέσεις κονταροχτυπιούνται Καστρινός, Κωσταντόπουλος, Κοροβέσης, Βλαγκούλης.

Τη μια θέση θα την πάρουν σίγουρα ή ο κ.Κωνσταντόπουλος ή ο Κοροβέσης λόγο ότι ειναι ρητή εντολή της Ηγεσίας να μπει ένας από το μητρώο στελεχών και αυτοί ειναι οι μόνοι από το μητρώο στελεχών .

Το να μπουν και οι δυο, πιστεύουμε ότι δεν ειναι εφικτό,και βλέπουμε προβάδισμα του κ.Κωνσταντόπουλου λόγο της ιδιαίτερης σχέσης του με τον οικογένεια Μητσοτάκη .

Τώρα μένουν δυο θέσεις που πιστεύουμε θα τις διεκδικήσουν ο Δήμαρχος κ.Καστρινός , ο Θοδωρής Βλαγκούλης και ο κ.Κοροβέσης.

Τα όπλα των τριών διεκδικητών ειναι, αναμφισβήτητα για τον δήμαρχο κ.Καστρινό η μέχρι τώρα πορεία του και σίγουρα η τωρινή θεσμική θέση του .

Για τον Θοδωρή Βλαγκούλη ,το όπλο του ειναι η μακροχρόνια προσφορά του στην Νέα Δημοκρατία και ότι την προηγούμενη φορά ήταν πρώτος σε σταυρούς στον Δήμο Ήλιδας .

Ο κ.Κοροβέσης σίγουρα ειναι ένας νέος πολιτικός με όραμα και όρεξη και το όπλο του ειναι το μητρώο στελεχών.

Τώρα περί «Δικηγοράκου» που σας πλασάρουν τα πληρωμένα δημοσιεύματα ,είναι από πληροφορίες μας «Τελειωμένος».

Κανένα σοβαρό κόμμα που πάει να Κυβερνήσει δεν θα τοποθετούσε ένα «πολιτικό βαρίδι» που εκκρεμούν και φαίνεται να εμπλέκεται σε κακουργηματικου χαρακτήρα υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες .

Έχετε την εντύπωση ότι δεν ειναι ενημερωμένη η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και το οργανωτικό της για την υπόθεση του ;

Σας κάνουμε γνωστό ότι μπορεί στην Ηλεία να προσπαθεί να κουκουλώσει το θέμα με «πενηντάρικα», το θέμα του όμως το παρακολουθούν πολλες εφημερίδες Αθηναϊκού τύπου και περιμένουν το λάθος από την Πειραιώς για να τους «Ξεφτιλίσουν» .

Αλλά δεν υπάρχει συνέχεια γιατί η Πειραιώς είναι ενημερωμένη και έτσι δεν μπαίνει σε διαδικασία τέτοιου ρίσκου σε πρόβλημα που δεν της αναλογεί και δεν υπάρχει λόγος να «φορτωθεί» τον «Δικηγοράκο» αφού η κοινωνία ειναι ενημερωμένη και δεν πρόκειται να κάνει την διαφορά σε ψήφους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα