Η συγγραφέας κ. Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου στο EARTH PLT FESTIVAL

Η συγγραφέας κ. Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου στο EARTH PLT FESTIVAL ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΑΛ ΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ και ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ.

Η κ. Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου ανοίγει τους ορίζοντές της σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η είδηση αυτή αναρτήθηκε επίσημα στις 2 Απριλίου από το EARTH PLT FESTIVAL. Το EARTH PLT FESTIVAL στηρίζει, προβάλει, προωθεί και αναδεικνύει κάθε αξιόλογη προσπάθεια Ελληνικής πνευματικής διάνοιας και ιδιαίτερα τους πρωτοεμφανι­ζόμενους συγγραφείς. Εξέχουσα η λογοτέχνης κ. Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου και το έργο της ”Το ονειρογέννητο δάσος.

Το EARTH PLT FESTIVAL στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά : Ένα αξιόλογο παιδικό βιβλίο (παραμύθι για παιδιά του δημοτικού) είναι της ταλαντούχας πρωτοεμφανιζόμενης στο κοινό Ελληνίδας συγγραφέως Ιωάννας ΠαναγιωτακοπούλουΤο ονειρογέννητο δάσος’‘ η οποία μετράει ήδη τρία πανελλήνια βραβεία λογοτεχνίας . Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινά η περιοδεία της για την παρουσίαση του βιβλίου της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και καταβάλλεται προσπάθεια να συντονιστεί με παράλληλη μεταφορά του παραμυθιού της σε θεατρική παράσταση, υπό την Αιγίδα του EARTH PLT FESTIVAL Poetry, Literary and Choro-Theatrical performances Festival.

” Το EARTH FESTIVAL δίνει τη δυνατότητα στην κ.Παναγιωτακοπούλου να ανοίξει δημιουργικούς πνευματικούς ορίζοντες σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο, σε αρμονική σύμπραξη με όλες τις μορφές τεχνών και να προβάλει το εργο της και φυσικά την Ελλάδα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.