AΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ… ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ


Διαβάσαμε τις ανακοινώσεις που έβγαλε ο Σύλλογος Εργαζομένων στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και η αλήθεια είναι ότι ανησυχήσαμε ολίγον τι.

Βλέπεις εμείς είχαμε γείρει ήρεμα στο πλευρό μας διαβάζοντας σχεδόν καθημερινά τις επικές αναρτήσεις του κυρίου Διοικητή με τα διάφορα επιτεύγματα «ων ουκ έστι αριθμός».….

Είχαμε πλέον πειστεί ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια γίνεται αυτό το κολοσσιαίο έργο στο Νοσοκομείο του Πύργου γιατί όσον αφορά την Αμαλιάδα ο κος Διοικητής την θυμάται αν θέλει να φέρει κάποιον εργαζόμενο στον Πύργο ή αν έχει χαλάσει το ακτινολογικό του Πύργου

Και τι δεν έχουμε διαβάσει αυτά τα δυο τελευταία χρόνια

Σκέτος οργασμός

Άνοιγμα νέων τμημάτων, νέες θέσεις, νέες προκηρύξεις, νέες προσλήψεις, και πάντα η μόνιμη επωδός «δουλεύουμε αθόρυβα»

Δηλαδή αν ήθελε να κάνει θόρυβο τι θα έκανε????

Θα χτυπούσε τις καμπάνες….???

Πάντως εμείς αναγνωρίζοντας αυτό το έργο ποτέ δεν αρνηθήκαμε στον κύριο Διοικητή την ηθική ικανοποίηση που του πρέπει….

Έτσι και Like του κάναμε και συγχαρητήρια του δώσαμε και μπράβο του είπαμε.

Κι η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το ζούμε αυτό γιατί πρώτη φορά είδαμε στην περιοχή μας να ασκείται Διοίκηση με αυτόν το άμεσο διαδραστικό τρόπο και πολύ το γουστάρουμε.

Οι απρόσιτοι Διοικητές μέσα στο κουστούμι και πίσω από την γραβάτα ανήκουν στο παρελθόν ….

Τώρα έχουμε νέα ήθη γιατί αυτοί που μας κυβερνούν τώρα δεν έχουν καμιά σχέση με το παλιό…

Αλλά αυτή με αυτήν την ανακοίνωση κινδυνεύει να ραγίσει αυτή εικόνα που με τόση επιμέλεια έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτεργάτη τον Διοικητή όσον αφορά την επάρκεια των Δημοσίων δομών στην περιοχή μας.

Η αλήθεια είναι ότι παραθέτει μερικά στοιχεία που εμείς δεν μπορούσαμε να τα ξέρουμε

Εμείς είμαστε λίγο πολύ στο κόσμο μας ….

Απορροφημένοι από την επιδέξια σχεδιασμένη εικονική πραγματικότητα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τα τοπικά ΜΜΕ δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι εμείς μαθαίναμε πάντα, με τα απαραίτητα ταρατατζούμ, μόνο πόσοι γιατροί και νοσηλευτές ήταν καθ οδόν για Πύργο και δεν είχαμε μάθει ποτέ πόσοι έφευγαν την ίδια στιγμή από την πίσω πόρτα

Γιατί και αυτή η νέα διακυβέρνηση ακολουθεί τις παλιές καλές και δοκιμασμένες ρουσφετολογικές λογικές των προηγούμενων και είναι απίστευτο το νούμερο που μας δίνουν οι εργαζόμενοι ότι από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν πάρει μετάταξη από το Νοσοκομείο του Πύργου 52 άτομα ….

Δηλαδή γύρω στα 20 άτομα τον χρόνο ….

Όπως και να το κάνουμε είναι μια πολύ καλή επίδοση και είμαστε σίγουροι ότι οι διοικούντες αν συνεχίσουν με την ιδέα θέρμη είναι ικανοί να την ξεπεράσουν κατά πολύ.

Όσον αφορά για τις άλλες λεπτομέρειες που αναφέρονται μέσα στις συγκεκριμένες ανακοινώσεις είμαστε σίγουροι ότι θα τύχουν εμπεριστατωμένης απάντησης από τον κύριο Διοικητή όπως έκανε και με τις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκανε προ μηνών μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου…

Ήταν τότε που αντί να του απαντήσει μεθόδευσε την απομάκρυνση του από το ΔΣ…..

Αλλά και αυτό ήταν μια απάντηση και μάλιστα πολύ πιο πλήρης από κάθε άλλη απάντηση ….

Και δυο λόγια για την επικοινωνία σαν μέσο άσκησης πολιτικής και Διοίκησης ….

Επειδή ο κος Διοικητής φαίνεται καλός χειριστής αυτού του εργαλείου καλό είναι να ξέρει ότι και στην επικοινωνία ισχύει ότι και με τα φάρμακα….

Υπάρχει και εδώ overdose…

Σαν γνώστης λοιπόν του αντικειμένου πρέπει να ξέρει ότι πολλά φάρμακα σε υψηλή δόση έχουν ακριβώς τις αντίθετες δράσεις …..

Και ο λαός μας αυτό εννοεί όταν λέει «το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο θεός»….