Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Η υπόθεση «Κουτσούμπα» βάζει τον Λυμπέρη σε αργία ;

spot_img

Με το «σταγονόμετρο» βγαίνουν οι πληροφορίες από το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας σχετικά με την αργία, στην οποία έθεσε από χθες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αργία Λυμπέρη στάθηκε η παλιά υπόθεση «Κουτσούμπα».

Η υπόθεση κρατά από την περίοδο της δημαρχίας Κράλλη, όταν ο υπάλληλος του δήμου Κουτσούμπας, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, κατηγορήθηκε για κατάχρηση.

Στις δημοτικές εκλογές που μεσολάβησαν εκλέχτηκε ο νυν δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος, αντί να προχωρήσει σε διαδικασία αποπομπής του υπαλλήλου μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τον… «έστειλε σπίτι του» με μια απλή πρωτόδικη απόφαση.

Ο υπάλληλος του δήμου προχώρησε σε προσφυγές και τελικά δικαιώθηκε επιστρέφοντας στην εργασία του, ενώ η απόφαση «απόλυσης» που έλαβε τότε ο δήμαρχος Ήλιδας κρίθηκε παράνομη.

Αυτές είναι οι νεότερες πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη, αφού τόσο ο δήμαρχος Λυμπέρης όσο και η υπόλοιπη Δημοτική Αρχή τηρεί… σιγή ιχθύος.

 

Σε αργία ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης – Μπάχαλο η δημοτική αρχή !

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα