ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η φωτογραφική βόλτα μετατράπηκε σε ιστορική αποκάλυψη


Η απογευματινή βόλτα του γιατρού του νοσοκομείου Αμαλιάδας Βαγγέλη Δημητροπούλου μετατράπηκε σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος όπως ξέρουμε όλοι είναι λάτρης της φωτογραφίας .

Επισκέφθηκε την περιοχή της Αετοράχης και προσέγγισε το φράγμα του Πηνειού για να φωτογραφίσει το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στο σημείο.

Ο γιατρός κατάφερε να βρεθεί στο εκκλησάκι και όταν πήγε στην Κάτω πλευρά του για να φωτογραφήσει ήρθε αντιμέτωπος με τα ανθρώπινα οστά.

Έκπληκτος είδε μπροστά του διασκορπισμένα αυτά τα οποία μετά την ιδιότητα του σαν γιατρός αντιλήφθηκε αμέσως ότι ειναι ανθρώπινα .Κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα που βρέθηκε το κρανίο που υπήρχε στο σημείο.

Κάλεσε αμέσως τις αρχές και έφτασαν εκεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας το έγκληματολογικό γραφείο, ενώ μετέβη και ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής κ.Αναγνωστάκης.

Η περιοχή Αποκλείστηκε και έγινε περισυλλογή των οστών και σε επικοινωνία με τον δικαστική υπηρεσία Πατρών ζητήθηκε να αποσταλούν εκεί προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα ,να γίνει έλεγχος DNA καθορισμός και ταυτοποίησης χρονολογίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν στην περιοχή της εποχής της Τουρκοκρατίας βρισκόταν νεκροταφείο και σύμφωνα με κατοίκους κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί  ανθρώπινα οστά αποκαλύπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η στάθμη της λίμνης κατεβαίνει. τ

Τυχαία Βρέθηκα στο σημείο για να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες και εντόπισα τα οστά . Αμέσως αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για Ανθρώπινα οστά για αυτό και ειδοποίησα τις αρχές προκειμένου να επιληφθούν της υπόθεσης ανέφερε ο κ.Δημητρόπουλος.

Τα οστά πιστεύουν οι ειδικοί θα δώσουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία της περιοχής.