ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η ώρα της μεγάλης παρέλασης του Καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα» έφτασε!!!»


Μεγάλη ώρα έφτασε! Για τις 4:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η κεντρική παρέλαση του Καρναβαλιού του Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα 2018».

Στην φετινή παρέλαση θα συμμετέχουν περισσότερα από 15 γκρουπ καρναβαλιστών, καθώς και τα καρναβαλικά άρματα που δημιούργησαν και εφέτος με πολύ μεράκι οι εθελοντές που συμμετέχουν στην καρναβαλική οργανωτική επιτροπή.

Η προσυγκέντρωση των καρναβαλιστών έχει οριστεί για την πλατεία Ανεμομύλου στις 15:15, ενώ ο πορεία που θα ακολουθήσουν θα είναι κατά μήκος της Αρχαίας Ήλιδας και της Ερμού, από τον Ανεμόμυλο έως την πλατείας Δημοκρατίας (Μεταξά) στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της παρέλασης, στις 7:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει στην πλατεία Αγίου Αθανασίου το μεγάλο πάρτι του φετινού καρναβαλιού, όπου σε λάτιν ρυθμούς και καρναβαλικές μελωδίες θα μας βάλουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1».

Στις 8:00 ακριβώς ο βασιλιάς καρνάβαλος του 2018 θα παραδοθεί στην πυρά μέσα σε πλήθος πυροτεχνημάτων, ενώ ο Δήμαρχος Ήλιδας θα δώσει το σύνθημα για το Καρναβάλι Αμαλιάδας του 2019.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στο κέφι και τη διασκέδαση που μόνο το καρναβάλι μπορεί να προσφέρει!!!!