ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η Fargeco δεν έκλεισε ποτέ – Λεκτική επιθεση στους ελεγκτές της περιφέρειας


  • Λεκτική επίθεση δέχθηκε το συνεργείο της Π.Ε. Ηλείας
  • Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος

Νέα τροπή παίρνει το «σήριαλ» της Fargeco, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών καθώς, όπως αποδεικνύεται, παρά την οριστική αναστολή της λειτουργίας της μονάδας που υπέγραψε στις 11 Μάϊου ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος και την «σφράγισή» της από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στις 8 Απριλίου, η Fargeco λειτουργούσε… από την πίσω πόρτα!

Αναλυτικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα, συνεργείο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Fargeco, ερευνώντας σχετικές καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία…

Και ήρθε… η ανακάλυψη!

Το συνεργείο συνέλαβε επ’ αυτοφώρω προσωπικό της επιχείρησης να παραλαμβάνει φορτίο υποπροϊόντων σφαγής τη στιγμή που ήταν… οριστικά κλειστή! Μάλιστα το συνεργείο δέχθηκε και λεκτική επίθεση από ανθρώπους της επιχείρησης.

Χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος γνωστοποίησε αυτή την εξέλιξη με επίσημο έγγραφό του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας, ζητώντας την παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα.

Οι εξελίξεις από εκεί και πέρα αναμένονται ραγδαίες…

 

Απάντηση στο δημοσίευμα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από ώρα σε ώρα  αναμένεται και η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο στο πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας και του ιστότοπου «Πρώτο Θέμα», το οποίο αναπαρήχθη ως πληρωμένη καταχώρηση και από άλλα μέσα του νομού, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων αλλά και της Ηλείας γενικότερα «διώχνουν μια μεγάλη επένδυση» από το νομό.